Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Advertorial - Ik ga op reis in de EU en neem mee: Sim Only

Of je deze zomervakantie nou gaat feesten op Ibiza, bergwandelen in Oostenrijk of eilandhoppen in Griekenland; met een Sim Only abonnement van KPN kun je overal in de EU bellen, sms’en en internetten via je mobiele telefoon zónder extra kosten. Dus ben jij toe aan een nieuw mobiel abonnement? En heb je nog een goed werkende mobiele telefoon? Dan is Sim Only ideaal voor jou. Wat zijn de voordelen van Sim Only op vakantie?

advertorial-sim-only-op-vakantie-groot.png

Sim Only: telefoonabonnement op maat

Met Sim Only kies je zelf de groottes van je bundels; dus de hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s die jij nodig hebt. Een paar voorbeeldjes: Bel jij op vakantie graag veel met het thuisfront? Neem dan een bundel met veel belminuten. Wil je onderweg in auto zorgeloos je speciaal gemaakte Spotify ‘roadtrip’-playlist online luisteren, of op je telefoon YouTube-video’s, Netflix-films en sportwedstrijden kijken in je caravan of tent? Kies dan een internetbundel met veel MB’s. Ben jij op vakantie juist liever lekker op jezelf, en dus zo min mogelijk met je telefoon bezig? Ga dan voor een Sim Only abonnement met weinig belminuten en MB’s. Zo betaal je niet voor wat je niet gebruikt. Alle bundels van je Sim Only abonnement gelden in de hele EU. Dus waar je binnen deze grenzen dan ook naartoe gaat op vakantie: je belt, sms’t en internet zónder extra kosten. 

Kies de bundels die passen bij jouw gebruik: vergelijk Sim Only abonnementen.  

Jouw oude telefoon

Ik ga op vakantie in de EU en ik neem mee….een oude mobiele telefoon en mijn voordelige Sim Only abonnement. Want hoe vervelend is het wanneer je splinternieuwe en peperdure smartphone onderweg kwijtraakt, verdrinkt in het zwembad of kapot valt op een kiezelstrand?! Dus ben jij vlak voor jouw vakantie toe aan een nieuw mobiel abonnement? En heb je nog een goedwerkende telefoon? Dan is een Sim Only abonnement ideaal voor jou. Je kunt dan namelijk een oude telefoon meenemen en daar je nieuwe Sim Only SIM-kaartje in doen. 

Films kijken zonder haperen 

Ook op vakantie word je wel eens overvallen door regen. Op zo’n moment is niets fijner dan een filmpje kijken. Voor stream-diensten als YouTube en Netflix heb je dan wel internet nodig. Vaak zijn Wifi-verbindingen op de camping zwak of overbezet waardoor video’s, series en films haperen. Je kunt dit oplossen door jouw favoriete films en series te kijken op je smartphone. Of via een mobiele hotspot op je laptop. Nogmaals: in de gehele EU kun je dit doen zónder extra kosten.  

Onbeperkt bellen, sms’en en internetten

Met de zorgeloos abonnementen van KPN heb jij altijd internet. Zijn de MB’s uit je abonnement op? Dan kun je gewoon blijven internetten zonder extra kosten. We verlagen alleen je snelheid. Kies je een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen/sms’en, dan kun je ook écht bellen en sms’en zoveel je wilt. Of je nu vanuit Nederland of vanuit de EU naar iemand belt in de EU, het gaat gewoon uit je abonnement.

Onderling MB’s delen met KPN Compleet 

Heb je meerdere (Sim Only) abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan? Dan krijg je leuke Compleet voordelen, zoals maandelijks 5 euro korting per abonnement en MB’s delen. MB’s delen houdt in dat alle telefoonnummers die op hetzelfde thuisadres geregistreerd staan, onderling MB’s kunnen uitwisselen. Een voorbeeldje: maakt jouw zoon, dochter, broertje of zusje tijdens een regenachtige dag onder de luifel zijn/haar internetbundel op? En heb jij nog MB’s in jouw internetbundel over? Dan kun jij jouw MB’s via de MijnKPN-app cadeau geven aan iemand die ook een mobiel abonnement van KPN op jouw adres geregistreerd heeft staan. Bekijk jouw Compleet voordelen.   


Geactualiseerd: maandag 2 juli 2018

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie