Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile promoot 4G met gratis taxi

door Jeanet Woldring

T-Mobile promoot haar pas gelanceerde 4G-netwerk in de vier grote steden met gratis taxiritten. Op donderdag 28 en vrijdag 29 november rijden er van 2 uur 's middags tot 9 uur 's avonds gratis taxi's rond in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Je hoeft geen T-Mobile klant te zijn om van de gratis taxi’s gebruik te maken.

Gratis instappen op 4G bij T-Mobile
Op de taxi's staat het opschrift 'Gratis instappen op 4G bij T-Mobile'. Daarmee verwijst de operator naar gratis toegang tot 4G en daarmee tot stabieler en sneller mobiel internet.

T-Mobile vindt dat alle klanten van het nieuwe 4G-netwerk moeten profiteren. Daarom krijgt iedereen bij T-Mobile met een geschikt toestel gratis toegang tot 4G. 
 

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie