Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile biedt 4G ook voor iPhone 5

door Jeanet Woldring

T-Mobile klanten met een iPhone 5 kunnen eind van het jaar gebruikmaken van supersnel mobiel internet. De provider start in augustus met de bouw van 4G en belooft dat alle smartphones, dus ook de iPhone 5, gebruik kunnen gaan maken van hun 4G netwerk.

Zes op de tien van hun klanten maakt gebruik van een smartphone, daarom zorgt de provider er voor  
dat elke klant gebruik kan maken van het 4G-netwerk dat vanaf eind 2013 operationeel moet worden.

T-Mobile zegt bewust gekozen te hebben voor het verwerven van licenties in de 1800 MHz-frequentieband omdat 'de meeste smartphones -zowel nu in omloop als in de toekomst verwacht- geschikt zijn voor 1800'. Hun netwerk is nu al ingericht op de 1800 band, daarnaast heeft de provider een grote hoeveelheid 900 band vergunningen. Deze combinatie van hoge en lage frequenties is naar eigen zeggen ideaal om voor goed bereik en kwaliteit van netwerk te zorgen.

KPN begint in februari met het aanbieden van 4G-diensten in Amsterdam en het Noorden van de Randstad. De iPhone kan dan nog geen gebruik maken van het 4G-netwerk van KPN.

Gepubliceerd: maandag 28 januari 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie