Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Groningen nu ook op 4G van KPN

door Jeanet Woldring

KPN-klanten in Groningen kunnen vanaf nu ook gebruikmaken van het 4G netwerk. Daarmee hoort Groningen bij een steeds groter wordende reeks steden, dorpen en regio’s die is aangesloten op het supersnelle netwerk. In de eerste maanden van 2014 worden de noordelijke provincies volledig gedekt, zodat er een aaneengesloten dekkingsgebied ontstaat in heel Nederland.

Uitrol verloopt voorspoedig
Volgens KPN verloopt de uitrol van het netwerk voorspoedig. "Onze technici werken elke dag keihard om het netwerk verder uit te rollen. Met als resultaat dat eind dit jaar circa 80 procent van Nederland gebruik kan maken van 4G van KPN en aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 heel het land.” 

Tien keer sneller internet en betere dekking binnenshuis
KPN stelt dat klanten met 4G nu kunnen ervaren dat het netwerk niet alleen tot wel tien keer sneller mobiel internet levert, maar ook een betere dekking geeft dan de huidige netwerken, met name binnenshuis. De hoge snelheden maken bijvoorbeeld videobellen in hoge kwaliteit mogelijk, maar ook muziek en video’s streamen zonder haperingen. Om 4G van KPN te kunnen gebruiken, is een toestel nodig dat het netwerk ondersteunt en een KPN abonnement waarin 4G is inbegrepen.
 

Gepubliceerd: maandag 16 december 2013
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie