Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

4 apps om thuis te sporten

door Margot Meendering

De sportscholen zijn gesloten en sportverenigingen mogen alleen buiten trainingen geven. Wat nu? Misschien ben je de eerste weken fanatiek gaan hardlopen of opdrukken in de tuin en verwatert het nu een beetje. Wist je dat je je smartphone kunt gebruiken als personal coach bij het trainen? Dit zijn 5 apps die je helpen met sporten vanuit huis. 

dumbbells


1.    Workout for Women

De gratis te downloaden app Workout for Women is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De oefeningen in de app zijn gericht op het vrouwenlichaam. De workouts in de app duren 7 minuten. Je kunt kiezen uit verschillende oefeningen om bijvoorbeeld je buik- of bilspieren te trainen.

2.    Zombies, Run!

Hardlopen saai? Niet met de app Zombies, Run! Je bent tijdens je hardloopsessie namelijk op de vlucht voor hongerige zombies. De verhaallijn zit goed in elkaar waardoor je gemotiveerd raakt om harder en langer te rennen. Zombies, Run! is gratis te downloaden in de appstore.

3.    Daily Yoga

Wie liever aan Yoga doet kan zijn hart ophalen met de app Daily Yoga. De app kost € 10,99 per maand of € 43,99 voor een jaar. Daarvoor krijg je toegang tot meer dan 500 begeleide lessen. Je kunt je eigen doelen stellen of iedere dag beginnen met 10-20 minuten Yoga.

4.    Seven (minute workout) 

De laatste app in dit lijstje lijkt op de eerste. De (fitness) workouts duren allemaal 7 minuten. ‘Geen tijd’ is dus geen excuus meer. Je kunt doelen instellen en veel verschillende soorten trainingen volgen. De app houdt rekening met je niveau en is erop gericht om resultaten te behalen. Ook Seven (minute workout) is gratis te downloaden.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie