Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Dekking en beschikbaarheid 4G

Geactualiseerd: 01-03-2021

Wil je weten bij welke provider je waar gebruik kunt maken van het supersnelle 4G-netwerk? Bekijk dan de 4G-dekkingskaarten bij de drie netwerkproviders binnen Nederland. Een kaartweergave is altijd een indicatie, dekking valt nooit 100% te garanderen. En kan ook aan verandering onderhevig zijn. T-Mobile heeft Tele2 overgenomen, die had/heeft een eigen 4G netwerk. Dit wordt opgenomen in het T-Mobile netwerk.

In de vergelijkingen op Bellen.com wordt per pakket aangegeven van welk netwerk gebruik gemaakt wordt. En je kunt in de vergelijking aan de linkerkant kiezen voor één (of meer) van de netwerken, dan zie je alleen de partijen die dat netwerk gebruiken. In het overzicht hieronder hebben we ze even op een rijtje gezet.

Telecomproviders gesorteerd per 4G netwerk
kpn.gif t-mobile.gif vodafone.gif
 AH Mobiel  Ben  BudgetPhone
 ALDI Talk  Simpel  Hollandsnieuwe
 Budget Mobiel  T-Mobile  Telesur
 KPN  Tele2 (eigen 4G netwerk)  Vodafone
 Lebara Mobile
 Lycamobile
 L-mobi
 Simyo
 Youfone
 Link naar kaart
 Bij KPN
 Link naar kaart
 Bij T-Mobile
 Link naar kaart
 Bij Vodafone

Opkomst 5G

4G is nu nog de techniek die standaard gebruikt wordt. 5G is de toekomst, de uitrol is gestart in juli 2020. Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en dekking van de nieuwe 5G netwerken bij de diverse providers? Kijk dan op onze speciale 5G netwerk pagina. In de vergelijkingen gebruiken we 4G als het standaard netwerk, je kunt 5G aanklikken bij de filters.


Geactualiseerd: maandag 1 maart 2021

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie