Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 Abonnement buiten de bundel in Oostenrijk

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Tele2 Abonnement buiten de bundel in het buitenland (Oostenrijk).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 9,50 € 2,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,25

Tariefinformatie

Roam like at home - verbruik in de EU
Binnen de EU (plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland) gebruik je jouw NL-bundel. Als je het totale bundeltegoed bereikt hebt dan kun je niet verder internetten, tenzij je een extra bundel voor de rest van de maand koopt.

Beperking nieuwe klanten
Als je nog geen 2.5 maand klant bent dan kun je in het buitenland niet naar buitenlandse nummers of een ander buitenland bellen of sms'en. Wel naar Nederland. Heb je de nota's betaald? Dan gaat die beperking eraf.

Mobiel Internet informatie

LET OP - Toegestane limiet bij Unlimited is  24 GB per maand. Na het bereiken van deze limiet kun je gebruik blijven maken van data uit je bundel, je betaalt dan een toeslag van € 0,00242 per MB.

Bij de 20 GB bundel mocht je tot 8 september 2022 maximaal 18 GB per maand gebruiken in de EU. Dit is daarna 20 GB geworden,

Verre landen bundels

Oranje Roze Groen Paars

Prijs

Geel

Rood

Prijs

Extra Small   50 MB     150 MB   100 MB  €   6
Small   100 MB 50 MB   350 MB   200 MB  € 10 25 MB 5 MB  € 50
Medium  350 MB 150 MB 1000 MB   500 MB  € 20
Large  700 MB 300 MB 2000 MB 1000 MB  € 30


Datalimiet voor Internetgebruik
In landen buiten de EU betaal je per MB of gebruik je een Verre Landen Bundel (als die beschikbaar is). Je betaalt maximaal € 10 als je per MB betaalt. Bij aankomst op een bestemming buiten de EU krijg je een sms van Tele2 met de opties voor een Verre Landen Bundel. Zijn die er niet dan krijg je de mogelijkheid de limiet te verhogen naar €20, €30 of €50.

Voicemail informatie

kosten route voicemailOntvangen en beluisteren van voicemailberichten is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] wordt afgerekend tegen het gebeld worden tarief. Uitzondering: Binnen de EU betaal je niet voor het ontvangen van een voicemailbericht.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Voicemail afluisteren:
Bel nummer +31640192939. Voor het afluisteren van voicemail in het buitenland heb je een voicemailcode nodig. Zorg dat je deze voor vertrek in Nederland instelt.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie