Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Tele2 Binnen de bundel in Noorwegen

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Tele2 Binnen de bundel in het buitenland (Noorwegen).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 7,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00

Tariefinformatie

4G in NL, 3G over de grens
Bij Tele2 bel je in Nederland via het 4G netwerk (VoLTE), je moet daarom ook een 4G toestel hebben. Tele2 heeft in het buitenland (nog) geen 4G overeenkomsten, de gesprekken worden via 3G (GSM) afgehandeld.

Roam like at home - verbruik in de EU
Vanaf 8 juni 2017 bel en sms je binnen de EU (plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland) vanuit jouw NL-bundel. Als je het totale bundeltegoed bereikt hebt dan kun je niet verder internetten, tenzij je een extra bundel voor de rest van de maand koopt.

LET OP - bij de databundel van 20 GB en bij Unlimited geldt binnen de EU een limiet van 12 GB per maand. Na het bereiken van deze limiet kun je gebruik blijven maken van data uit je bundel, je betaalt dan een toeslag van € 0,007 per MB (In het geval van Unlimited dus onbeperkt (en kan het bedrag oplopen), in het geval van 20 GB is dit maximaal € 56,00, want 8000 MB x € 0,007).

Beperking nieuwe klanten
Als je nog geen 2.5 maand klant bent dan kun je vanuit het buitenland niet naar een ander buitenland bellen. Wel naar Nederland. Heb je de nota; s betaald? Dan gaat die beperking er na 2.5 maand eraf.

Navigatie