Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Tele2 Abonnement binnen de bundel in Estland

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Tele2 Abonnement binnen de bundel in het buitenland (Estland).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 8,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00

Tariefinformatie

4G in NL, 3G over de grens
Bij Tele2 bel je in Nederland via het 4G netwerk (VoLTE), je moet daarom ook een 4G toestel hebben. Tele2 heeft in het buitenland (nog) geen 4G overeenkomsten, de gesprekken worden via 3G (GSM) afgehandeld. Behalve als je gebruik maakt van de eigen Tele2 netwerken in het buitenland (Zweden, Kroatië, Estland, Letland en Litouwen).

Roam like at home - verbruik in de EU
Binnen de EU bel, internet en sms je vanuit jouw NL-bundel. Als je het totale bundeltegoed bereikt hebt dan kun je niet verder bellen, sms'en of internetten. Je kunt een extra MB bundel voor de rest van de maand kopen.

LET OP - bij de databundel van 20 GB en bij Unlimited geldt binnen de EU een limiet van 15 GB per maand. Na het bereiken van deze limiet kun je gebruik blijven maken van data uit je bundel, je betaalt dan een toeslag van € 0,0042 per MB (In het geval van Unlimited dus onbeperkt (en kan het bedrag oplopen), in het geval van 20 GB is dit maximaal € 21, want 5000 MB x € 0,0042).

Beperking nieuwe klanten
Als je nog geen 2.5 maand klant bent dan kun je in het buitenland niet naar buitenlandse nummers of een ander buitenland bellen of sms'en. Wel naar Nederland. Heb je de nota's betaald? Dan gaat die beperking eraf.

Navigatie