Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Vodafone Start buiten EU of buiten NL-bundel in Tonga

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Vodafone Start buiten EU of buiten NL-bundel in het buitenland (Tonga).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 17,00 € 2,50 € 0,25 € 0,25 € 0,00 € 1,25

Tariefinformatie

Binnen de EU-zone van Vodafone
Vanaf 1 juni 2017 komt verbruik in de EU en een klein aantal andere landen uit jouw NL-abonnement. Omdat sms'en bij Start onbeperkt is gelden daar geen buiten de bundel tarieven. Dit is wel het geval bij bellen en mobiel internet.

Ga je op reis buiten de EU, dan is een van deze bundels een goede keuze:

Alles-in-1 Wereld dagbundels

  • De basis variant kost € 5,- per dag. Je krijgt 30 minuten om te bellen en 30 minuten om gebeld te worden, 30 sms'jes en 30 MB. Na die 30 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.
  • De XL-variant € 8,50 per dag. Je krijgt 100 minuten om te bellen en 100 minuten om gebeld te worden, 100 sms'jes en 100 MB. Na die  100 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.

Deze gecombineerde bundels zijn bedoeld voor zowel bellen, gebeld worden, sms’en en internetten. Dit soort bundel hoeft maar één keer aangezet te worden. Gebruik je daarna de smartphone in het buitenland, dan wordt de bundel automatisch geactiveerd. Alleen de dagen dat je de smartphone daadwerkelijk gebruikt worden in rekening gebracht.

Let op: geen Limiet - als een van deze bundels geactiveerd is, dan vervalt de standaard datalimiet van € 60,50 voor mobiel internet.

Mobiel internet informatie

Buiten de bundel
Vodafone rekent als enige partij af in eenheden van 200 MB buiten de bundel. Je betaalt hier € 2,00 per keer voor. Wij melden dit alsof je per MB dit bedrag gaat betalen. Dat is namelijk het geval als je 1 MB over de bundel heen gaat...

Extra Data EU - voor als je bundel niet genoeg is!
1 GB extra data  -  €  7,50
3 GB extra data  -  € 15,00
5 GB extra data  -  € 20,00
10 GB extra data - € 30,00

Je kunt deze databundels activeren bij een Red of Start abonnement, het tegoed is ook in Nederland te gebruiken. De BloX Extra Data EU wordt automatisch verlengd. Je kunt dit per maand stopzetten. Is deze Blox op dan betaal je het buiten de bundel tarief van € 2 per 200 MB.

Aan- en uitzetten kan via sms, My Vodafone en in de My Vodafone App.

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Navigatie