Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone verkoopt 1800 nummerinformatie

door Jeanet Woldring

Woensdag, 29 april 2009 bron connexie
Vodafone heeft de dienst 1800 Nummerinformatie verkocht aan 1850 B.V., de eigenaar van 1850 Nummerinformatie. 1850 neemt het merk 1800 en alle gerelateerde aanvragen voor nummerinformatie over. Het 1800 nummer kan gewoon gebeld blijven worden. Dat heeft Vodafone vandaag laten weten.

Frans van Belle, de grootaandeelhouder van 1850 B.V.: "Met de combinatie van 1800 en 1850 realiseren we een significante groei van ons marktaandeel ondanks het huidige economische klimaat. 1850 richt zich op consumenten en zakelijke gebruikers; 1800 richt zich op grootzakelijke gebruikers en is daarom een zeer welkome en belangrijke aanvulling met betrekking tot onze totaalactiviteiten in Nederland."

De verkoop van 1800 Nummerinformatie aan de eigenaren van 1850 B.V., die gedurende de komende weken wordt afgerond, is in nauw overleg met de ondernemingsraad van Vodafone Nederland tot stand gekomen, zo laat het bedrijf weten. Voor de betrokken werknemers zijn passende regelingen getroffen.

Het overdragen van 1800 Nummerinformatie is in lijn met de bestaande strategie van Vodafone om kritisch te kijken hoe kernactiviteiten versterkt en niet-kernactiviteiten teruggebracht kunnen worden. De verkoop van 1800 Nummerinformatie staat los van de recent doorgevoerde efficiencymaatregelen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie