Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Goedkoper bellen op de zaak

Misschien heb je er nooit over nagedacht, of wel, maar zag je op tegen het geregel en veranderingen. Ook voor bedrijven valt er te besparen op de kosten voor vaste telefonie. Want je kunt, net als op de particuliere markt, met behoud van telefoonnummer overstappen naar een andere aanbieder. De nieuwe aanbieder stemt de overstap af met de oude provider. En de wijziging vindt plaats op het gebied van facturatie en service. Technisch hoeft er niets te veranderen.

De belangrijkste besparingen kunnen worden behaald op de gesprekskosten. Vooral bellen naar het buitenland kan vaak veel goedkoper. En de kans is groot dat de abonnementskosten lager uitvallen. Het kan in ieder geval zeker uit een offerte aan te vragen, bijvoorbeeld bij een van deze partijen:

KPN Zakelijk logo-voys.svg Voys
t-mobile.gif T-Mobile Ondernemen Ziggo Zakelijk

Internet en telefonie

Alleen overstappen met vaste telefonie is tegenwoordig eigenlijk niet meer aan de orde. En door telefonie te combineren met internet ben je over het algemeen veel voordeliger uit. Bekijk de mogelijkheden op dat gebied in onze vergelijker op Internetten.nl voor Zakelijk Internet.

Veranderingen

  • KPN is in september 2019 gestopt met de ondersteuning van kleinzakelijk ISDN. Grootzakelijk zou per 1 april 2020 uitgefaseerd worden. Per 1 juli 2020 is de dienst ISDN geëindigd. En per 1 april 2022 zijn alle vormen van ISDN en het ondersteunen daarvan gestopt.
  • Per 1 augustus 2019 is de zakelijke dienstverlening van Tele2 overgegaan naar T-Mobile. Dit geldt voor de vaste en de mobiele verbindingen. 

Geactualiseerd: maandag 4 april 2022

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie