Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Zakelijk goedkoper bellen op het vaste net

Geactualiseerd: 09-07-2020

Misschien heb je er nooit over nagedacht, of wel, maar zag je op tegen het geregel en veranderingen. Ook voor bedrijven valt er te besparen op de kosten voor vaste telefonie. Want je kunt, net als op de particuliere markt, met behoud van telefoonnummer overstappen naar een andere aanbieder. De nieuwe aanbieder stemt de overstap af met de oude provider. En de wijziging vindt plaats op het gebied van facturatie en service. Technisch hoeft er niets te veranderen.

De belangrijkste besparingen kunnen worden behaald op de gesprekskosten. Vooral bellen naar het buitenland kan vaak veel goedkoper. Op het bellen binnen Nederland zijn in veel gevallen besparingen van circa 40% mogelijk. De kans is groot dat de abonnementskosten lager uitvallen. Het kan in ieder geval zeker uit een offerte aan te vragen, bijvoorbeeld bij een van deze partijen:

logo_belcentrale.svg Belcentrale logo-voys.svg Voys
KPN Zakelijk Ziggo Zakelijk
t-mobile.gif T-Mobile Ondernemen


ISDN

KPN is in september 2019 gestopt met de ondersteuning van kleinzakelijk ISDN. Grootzakelijk zou per 1 april 2020 uitgefaseerd worden. Per 1 juli 2020 is de dienst ISDN geëindigd.

Tele2 wordt T-Mobile

Per 1 augustus 2019 is de zakelijke dienstverlening van Tele2 overgegaan naar T-Mobile. Dit geldt voor de vaste en de mobiele verbindingen. 


Gepubliceerd: maandag 17 juni 2002
Geactualiseerd: donderdag 9 juli 2020

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie