Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Zakelijk goedkoper bellen op het vaste net

Geactualiseerd: 25-03-2020

Misschien heb je er nooit over nagedacht, of wel, maar zag je op tegen het geregel en veranderingen. Ook voor bedrijven valt er te besparen op de kosten voor vaste telefonie. Want je kunt, net als op de particuliere markt, met behoud van telefoonnummer overstappen naar een andere aanbieder. De nieuwe aanbieder stemt de overstap af met de oude provider. En de wijziging vindt plaats op het gebied van facturatie en service. Technisch hoeft er niets te veranderen.

De belangrijkste besparingen kunnen worden behaald op de gesprekskosten. Vooral bellen naar het buitenland kan vaak veel goedkoper. Op het bellen binnen Nederland zijn in veel gevallen besparingen van circa 40% mogelijk. De kans is groot dat de abonnementskosten lager uitvallen. Het kan in ieder geval zeker uit een offerte aan te vragen, bijvoorbeeld bij een van deze partijen:

logo_belcentrale.svg Belcentrale Trendcall
KPN Zakelijk logo-voys.svg Voys
MTTM Telefonie Ziggo Zakelijk
t-mobile.gif T-Mobile Ondernemen


ISDN

KPN is in september 2019 gestopt met de ondersteuning van kleinzakelijk ISDN. Grootzakelijk zou per 1 april 2020 uitgefaseerd worden. Dit is voorlopig uitgesteld tot juni 2020.

Telecompartij Tele2 biedt het MKB een alternatief: het 'Nieuwe Bellen'. Voor de meeste partijen geldt dat ze met dit product goedkoper uit zijn. Je betaalt € 13,95 per medewerker per maand. Je vervangt dan de fysieke ISDN-centrale door een virtuele centrale. Per 1 augustus 2019 is het niet langer mogelijk klant te worden bij Tele2, want...

Tele2 wordt T-Mobile

Per 1 augustus 2019 gaat de zakelijke dienstverlening van Tele2 over naar T-Mobile. Dit geldt voor de vaste en de mobiele verbindingen. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Navigatie