Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile vernieuwt Go-abonnementen en stopt met Basis Sim

door Jeanet Woldring

t-mobile-2019.PNG

T-Mobile heeft een aantal wijzigingen aangebracht in haar mobiele abonnementen. Zo is het per 21 januari gestopt met het aanbieden van 'Basis Sim' abonnementen die vooral gericht waren op bellen. Bij de Go-abonnementen kun je nu kiezen tussen 120 belminuten of onbeperkt bellen. Voorheen was dit alleen onbeperkt. Verder zijn er nieuwe Go-abonnementen bijgekomen.

Voor bestaande klanten verandert er niks. Wanneer het abonnement wordt verlengd, is er alleen keuze uit de Go-abonnementen. Alle nieuwe (sim only) abonnementen van T-Mobile zijn  terug te vinden op Bellen.com.

Goedkope opties

Voor klanten die weinig of geen gebruik maakten van mobiel internet bood T-Mobile Basis Sim abonnementen. Deze beschikten over 150 of 300 belminuten en kostten respectievelijk 7 of 9 euro per maand. Optioneel kon je bij dit abonnement een internetbundel afnemen van 500 MB, 1 GB of 2 GB. T-Mobile heeft de Basis Sim abonnementen nu min of meer geïntegreerd in haar Go-abonnementen. 

Het nieuwe Go

Met het vernieuwde Go wil de provider haar klanten meer keuzevrijheid geven en het Unlimited toegankelijker maken voor iedereen. T-Mobile speelt in op de voorkeur van consumenten die steeds minder op de traditionele manier bellen en daardoor hoofdzakelijk kiezen voor data abonnementen.

14 Go-abonnementen: met of zonder data

Bij de Go-abonnementen kun je kiezen voor een bundel met 120 belminuten of onbeperkt bellen. Daar bovenop kan gekozen worden uit verschillende databundels: 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB of Unlimited. De bundel met 500 MB is verdwenen, niet onbegrijpelijk nu de gemiddelde Nederlander 3 GB per maand verstookt. Als actie biedt T-Mobile gedurende de eerste maand onbeperkt internet bij de 5 GB- en 10 GB-bundels. 

Omdat Basis Sim is afgeschaft, biedt de provider nu ook de optie om géén databundel te nemen. Het goedkoopste Go-abonnement met alleen 120 belminuten kost nu 11 euro per maand bij een éénjarig contract en 10 euro per maand bij een tweejarig contact. Onbeperkt bellen kost 2,50 euro per maand extra. 

Klantvoordeel

Begin 2018 lanceerde T-Mobile klantvoordeel waarbij het voordeel op Unlimited kan oplopen tot 12,50 euro per maand.

Vergelijk en bekijk alle (sim only) Go-abonnementen van T-Mobile

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie