Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

T-Mobile mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Bekijk

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. Door de overname van BEN verkrijgt T-Mobile een aandeel in de Nederlandse markt. In 2007 is Orange Nederland overgenomen. En in 2016 wordt Vodafone Thuis overgenomen, hiermee verwerft T-Mobile een plek op de 'vaste' markt. T-Mobile Netherlands heeft 3,9 miljoen klanten (november 2017) en is actief met de merken T-Mobile (mobiel en thuis) en Ben. Hiermee bieden ze mobiel (internet), zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet. In 2018 wordt Tele2 overgenomen, dit merk blijft voorlopig bestaan. Aan de 'achterkant' worden beide bedrijven wel samengevoegd. Vanaf 21 augustus 2019 ondersteunt T-Mobile als eerste Nederlandse provider het gebruik van eSIM.

Abonnementen

Met 'Go' (vanaf januari 2017): zorgeloos & flexibel - internetten in Nederland en de EU en maandelijks bijstellen. Met Go Unlimited kun je echt onbeperkt internetten (14 GB in de EU). Door mobiel met vast te combineren kun je gebruik maken van Klantvoordeel.

4G netwerk uitrol en dekking

In 2013 is het netwerkprogramma “Samen Meer Bereiken” gestart, voor stabieler en sneller mobiel internetn. Er worden verbeteringen doorgevoerd op het 2G en 3G-netwerk. En T-Mobile bouwt een geheel nieuw 4G-netwerk. Sinds oktober 2015 lis er landelijke 4G-dekking, gratis te gebruiken voor alle klanten. Vanaf november 2016 biedt T-Mobile 4G voor Thuis, met een wifi modem kun je het mobiele internet gebruiken om thuis te internetten. T-Mobile is inmiddels gestart met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een 5G netwerk.

MVNO's op netwerk van T-Mobile

Naast de dochters Ben en Tele2 maakt alleen MVNO Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf de meeste zaken online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hiermee heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Een van de belangrijkste informatiemiddelen is de My T-Mobile app waarmee je in een oogopslag real-time je verbruik kunt zien. Op het klantenforum helpen klanten elkaar en geven ze T-Mobile feedback over producten en diensten.

Navigatie