Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld. Door de overname van Ben verkrijgt T-Mobile een aandeel in de Nederlandse markt. In 2007 is Orange Nederland overgenomen, in 2016 Vodafone Thuis. Met die overname verwerft T-Mobile een plek op de 'vaste' markt. Tele2 en T-mobile fuseren in 2019. Vanaf 21 augustus 2019 ondersteunt T-Mobile als eerste Nederlandse provider het gebruik van eSIM. Per 1 december 2020 wordt Simpel overgenomen.

T-Mobile Netherlands is actief met de merken T-Mobile, Tele2. Ben en Simpel. Hiermee bieden ze mobiel (internet), zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet. 

Abonnementen

Met 'Go' biedt T-Mobile  een flexibel pakket, je hebt keuze uit een aantal opties en het is maandelijks bij te stellen. Met Go Unlimited kun je onbeperkt internetten. Door mobiel met vast te combineren krijg je Klantvoordeel.

Netwerk

T-Mobile heeft een eigen 4G-netwerk, sinds oktober 2015 is er landelijke dekking. Vanaf november 2016 biedt T-Mobile 4G voor Thuis, met een 4G-wifi modem kun je mobiel internet in huis gebruiken. Er wordt gewerkt aan de aanleg van een eigen 5G netwerk, dit is geactiveerd op 28 juli 2020. Echt snel 5G is pas mogelijk vanaf 2022.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf de meeste zaken online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, pukcode en meer. In de My T-Mobile app zie je in een oogopslag jouw real-time verbruik. Op het klantenforum helpen klanten elkaar en geven ze T-Mobile feedback over producten en diensten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie