Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

T-Mobile mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Bekijk

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. Door de overname van BEN verkrijgt T-Mobile een aandeel in de Nederlandse markt. In 2007 is Orange Nederland overgenomen, in 2016 Vodafone Thuis. Met die overname verwerft T-Mobile een plek op de 'vaste' markt. Tele2 en T-mobile fuseren in 2019. Vanaf 21 augustus 2019 ondersteunt T-Mobile als eerste Nederlandse provider het gebruik van eSIM.

T-Mobile Netherlands heeft 6,7 miljoen klanten (december 2019) en is actief met de merken T-Mobile, Tele2 (beide mobiel en thuis) en Ben. Hiermee bieden ze mobiel (internet), zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet. 

Abonnementen

Met 'Go' biedt T-Mobile  een flexibel pakket, je hebt keuze uit een aantal opties en het is maandelijks bij te stellen. Met Go Unlimited kun je onbeperkt internetten. Door mobiel met vast te combineren krijg je Klantvoordeel.

Netwerk

T-Mobile heeft een eigen 4G-netwerk, sinds oktober 2015 is er landelijke dekking. Vanaf november 2016 biedt T-Mobile 4G voor Thuis, met een 4G-wifi modem kun je mobiel internet in huis gebruiken. Er wordt gewerkt aan de aanleg van een eigen 5G netwerk, verwachting is dat dit na de zomer van 2020 in gebruik genomen gaat worden.

MVNO's op netwerk van T-Mobile

Naast de dochters Ben en Tele2 maakt alleen MVNO Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf de meeste zaken online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, pukcode en meer. In de My T-Mobile app zie je in een oogopslag jouw real-time verbruik. Op het klantenforum helpen klanten elkaar en geven ze T-Mobile feedback over producten en diensten.

Navigatie