T-Mobile mobiele telefonie

T-Mobile
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. Door de overname van BEN verkrijgt T-Mobile een aandeel in de Nederlandse markt. In 2007 is Orange Nederland overgenomen. T-Mobile Netherlands heeft 3,7 miljoen klanten (februari 2016) en is actief met de merken T-Mobile en BEN.

Abonnementen

Bij T-Mobile heb je volledige vrijheid bij het samenstellen van je mobiele abonnement. Met 'Stel Samen & Stel Bij' (vanaf 2015) kunnen klanten hun abonnement zelf samenstellen én omhoog of omlaag bijstellen, zowel bij het afsluiten als tijdens de looptijd. Ook is het mogelijk de bundels helemaal uit te zetten. 

4G netwerk uitrol en dekking

In 2013 is het netwerkprogramma “Samen Meer Bereiken” gestart, waarmee klanten een stabieler en sneller mobiel internet krijgen. Er worden verbeteringen doorgevoerd op het 2G en 3G-netwerk, waardoor binnenshuis beter bereik is. Tevens wordt het mobiele bereik verbeterd op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk.

Sinds de lancering in november 2013 biedt T-Mobile klanten gratis toegang tot het 4G-netwerk. Dit nieuwe netwerk was eerst alleen in de vier grote steden beschikbaar, maar al snel in steeds meer andere steden en gebieden in de Randstad. Met alle Stel Samen & Stel Bij abonnementen krijgen klanten ook 4GMAX, oftewel 4G met een maximale snelheid tot 120 Mbps en geen onverwachte internetkosten. Eind 2014 is 4GMAX beschikbaar voor ruim 70 procent van alle klanten in de top 20 stedelijke gebieden in Nederland. T-Mobile biedt sinds oktober 2015 landelijke 4G-dekking.

Op de T-Mobile dekkingskaart zie je precies welke snelheid je in jouw postcodegebied kunt halen. Ook zie je waar je 4G-dekking kunt verwachten. Op onze 4G dekkingskaart Nederland vind je de 4G dekking van alle providers.

MVNO's op netwerk van T-Mobile

Er is een aantal telecomproviders dat gebruik maakt van het T-Mobile netwerk. Deze providers verkopen  mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. De MVNO's die gebruikmaken van het T-Mobile netwerk zijn: BEN, Tele2, Simpel en Stipte.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf veel zaken m.b.t. je abonnement online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hiermee heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Een van de belangrijkste informatiemiddelen is de My T-Mobile app waarmee je in een oogopslag real-time je verbruik kunt zien. Op het klantenforum helpen klanten elkaar en geven ze T-Mobile feedback over producten en diensten.

Geactualiseerd: 26-02-2016