Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld.  Op 7 september 2021 wordt bekend dat Deutsche Telekom en Tele2 het concern verkopen voor 5,1 miljard euro, aan het Britse investeringsfonds Apax en het Amerikaanse fonds Warburg Pincus. 

T-Mobile Netherlands blijft actief met de merken T-Mobile, Tele2. Ben en Simpel. Hiermee bieden ze mobiel (internet), zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet. Hier zie je de informatie over de pakketten en diensten van T-Mobile mobiel.

Abonnementen

Met 'Go' biedt T-Mobile  een flexibel pakket, je hebt keuze uit een aantal opties en het is maandelijks bij te stellen. Met Go Unlimited kun je onbeperkt internetten. En bij Unlimited Entertainment zijn Videoland en Netflix inbegrepen. Door mobiel met T-Mobile Thuis te combineren krijg je Klantvoordeel. Vanaf 13 september 2021 krijg je 8 GB in plaats van 5 GB en 15 GB waar je eerst 10 GB kreeg bij een Go abonnement. En dat terwijl de prijs niet aangepast werd. Alleen de korting bij het 15 GB pakket werd € 0,50 minder.

Vanaf eind oktober 2021 introduceert T-Mobile als eerste telecomprovider in Nederland Multisim. Een nieuwe dienst  waarmee je met Apple Watch via 4G kunt bellen en internetten zonder smartphone op zak. Het is geschikt voor klanten die gebruikmaken van een iPhone en een Apple Watch (GPS + Cellular) en koppelt beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer en abonnement. Multisim is vanaf 5 november 2021 beschikbaar.

Netwerk

T-Mobile heeft een eigen 4G-netwerk, sinds oktober 2015 is er landelijke dekking. Vanaf november 2016 biedt T-Mobile 4G voor Thuis, met een 4G-wifi modem kun je mobiel internet in huis gebruiken. Er wordt gewerkt aan de aanleg van een eigen 5G netwerk, dit is geactiveerd op 28 juli 2020. Echt snel 5G is pas mogelijk vanaf 2022.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf de meeste zaken online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, pukcode en meer. In de My T-Mobile app zie je in een oogopslag jouw real-time verbruik. Op het klantenforum helpen klanten elkaar en geven ze T-Mobile feedback over producten en diensten.

T-Mobile probeert haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Daarom bood T-Mobile Datavrije Muziek aan. Daarmee kon je online muziek luisteren zonder dat het van de databundel af ging. Vanaf 13 september 2021 zit dit niet meer bij de abonnementen voor nieuwe klanten. Één van de redenen is dat veel muziekdiensten inmiddels ook boeken en podcasts aanbieden, daarvoor gelden andere auteursrechten. En het Europese Hof heeft (in een Duitse zaak) bepaald dat zero rating niet is toegestaan. Bij zero rating gaat internet verbruik niet ten koste van de databundel. Bestaande klanten kunnen voorlopig Datavrije Muziek nog blijven gebruiken.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie