Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile sim only abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle mobiele abonnementen van T-Mobile. Voor informatie over de mobiele telefoon tarieven van T-Mobile of andere eigenschappen van het mobiele abonnement klik je op de pakketlink.

Sim only abonnement

Bij T-Mobile heb je een brede keuze uit  verschillende sim only abonnementen. Je kunt kiezen uit een looptijd van 1 of 2 jaar. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel GB internet en belminuten je wilt hebben. Voor sim only is er ook T-Mobile Unlimited beschikbaar, hiermee kun je onbeperkt internetten en bellen. En Unlimited Entertainment, bij dit abonnement zitten abonnementen voor Videoland en Netflix verwerkt in de prijs per maand.

T-Mobile Klantvoordeel

T-Mobile Klantvoordeel is korting die je krijgt wanneer je 2 (of meer) abonnementen van T-Mobile combineert op één adres. Dit kan bijvoorbeeld een mobiel abonnement en een T-Mobile Thuis abonnement zijn, maar ook 2 mobiele abonnementen. Dus je krijgt ook T-Mobile Klantvoordeel in combinatie met een sim only abonnement. Je krijgt alleen geen T-Mobile Klantvoordeel bij T-Mobile Prepaid.

Alle T-Mobile sim only abonnementen

T-Mobile abonnement

Er zijn veel verschillende T-Mobile abonnementen. Wanneer je een abonnement bij T-Mobile afsluit, maak je gebruik van een netwerk met een goede dekking door het hele land.  T-Mobile is al vele malen als beste mobiele netwerk uit de test gekomen. Je hebt de keuze uit 4G of 5G internetsnelheid. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon die 5G ready is en een sim only abonnement waarbij je aangeeft dat je graag gebruik wil maken van razendsnel 5G. Bij het afsluiten van je abonnement heb je alle vrijheid en kies je zelf de looptijd, het aantal GB’s internet en belminuten en nog veel meer. Kies je voor Unlimited data? Dan maak je automatisch gebruik van 5G met jouw toestel!

Daarnaast kun je bij T-Mobile maandelijks je abonnement aanpassen. Heb je in eerste instantie voor 5 GB internet per maand gekozen, maar kom je erachter dat dit te weinig is? Dan kun je dit maandelijks kosteloos aanpassen. Je kunt ook kosteloos je abonnement verlagen.

T-Mobile sim only abonnementen zijn te gebruiken in Nederland en in de EU. Daarbuiten gelden andere tarieven.

Hoe onbeperkt is sim only onbeperkt internet?

Heb je gekozen voor een T-Mobile Go abonnement (Unlimited)? Dan kun je écht onbeperkt bellen en internetten in Nederland, je komt niet meer voor extra kosten te staan. Daarnaast krijg je ook nog 21 GB per maand om te internetten in landen binnen de EU.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals T-Mobile. Een nieuw T-Mobile mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie