Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung introduceert nieuw en betaalbaar 5G toestel

door Margot Meendering

In februari brengt Samsung de Galaxy A32 5G op de markt. Dit is een 5G toestel voor een toegankelijke prijs. De middenklasser gaat waarschijnlijk 299 euro kosten. Hierdoor kun je betaalbaar kennismaken met 5G. Daarnaast lanceert Samsung het nieuwe vlaggenschip: de Galaxy S21. In dit artikel lees je er meer over.

Galaxy A32: opvallende camera

samsung-a32.PNGDe Samsung Galaxy A32 is uitgerust met maar liefst een vierdubbele camera aan de achterkant. De hoofdlens heeft 48 megapixel. Hiermee kun je haarscherpe foto’s maken. De mooiste landschappen leg je vast met de 8 megapixel ultra wide lens. Wil je juist iets heel kleins fotograferen? Dan kan dat met de 5 megapixel macrolens. Tot slot maak je mooie portretten met een onscherpe achtergrond met de dieptesensor. Aan de voorkant heeft de Galaxy A32 een 13 megapixel selfiecamera. 

Forse accu en snelladen

Samsung heeft de Galaxy A32 voorzien van een grote 5000 mAh accu. Hiermee kun je normaalgesproken makkelijk een hele dag vooruit. Als je accu leeg raakt kun je die redelijk snel opladen door de zogeheten fast charge technology.

Scherm en behuizing

De Galaxy A32 heeft een 6,5 inch display. Het is geen OLED of AMOLED scherm zoals je dat bij de duurdere toestellen ziet. Wel is het een prima display, zeker in deze prijscategorie. De vingerafdrukscanner zit in de zijkant verwerkt. Het toestel weegt 205 gram en het formaat is 164,2 x 76,1 x 9,1mm. 

Geheugen uitbreidbaara32-kleuren.png

Het toestel heeft een werkgeheugen van 4GB RAM en een opslagcapaciteit van 128 GB. Heb je hier niet genoeg aan voor al je Netflix-films en muziek? Dan kun je het geheugen uitbreiden met een micro-sd-kaartje van 512 GB.

Vier kleuren

Een losse Samsung Galaxy A32 5G is verkrijgbaar vanaf 295 euro en je kunt kiezen uit vier kleuren: lichtblauw, lila, wit en zwart. Kies je een Samsung Galaxy A32 5G met abonnement, dan betaal je dit bedrag in maandelijkse termijnen af. Voor de 4G-variant betaal je twee tientjes minder. 

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie