Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Samsung introduceert nieuw en betaalbaar 5G toestel

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

In februari brengt Samsung de Galaxy A32 5G op de markt. Dit is een 5G toestel voor een toegankelijke prijs. De middenklasser gaat waarschijnlijk 299 euro kosten. Hierdoor kun je betaalbaar kennismaken met 5G. Daarnaast lanceert Samsung het nieuwe vlaggenschip: de Galaxy S21. In dit artikel lees je er meer over.

Galaxy A32: opvallende camera

samsung-a32.PNGDe Samsung Galaxy A32 is uitgerust met maar liefst een vierdubbele camera aan de achterkant. De hoofdlens heeft 48 megapixel. Hiermee kun je haarscherpe foto’s maken. De mooiste landschappen leg je vast met de 8 megapixel ultra wide lens. Wil je juist iets heel kleins fotograferen? Dan kan dat met de 5 megapixel macrolens. Tot slot maak je mooie portretten met een onscherpe achtergrond met de dieptesensor. Aan de voorkant heeft de Galaxy A32 een 13 megapixel selfiecamera. 

Forse accu en snelladen

Samsung heeft de Galaxy A32 voorzien van een grote 5000 mAh accu. Hiermee kun je normaalgesproken makkelijk een hele dag vooruit. Als je accu leeg raakt kun je die redelijk snel opladen door de zogeheten fast charge technology.

Scherm en behuizing

De Galaxy A32 heeft een 6,5 inch display. Het is geen OLED of AMOLED scherm zoals je dat bij de duurdere toestellen ziet. Wel is het een prima display, zeker in deze prijscategorie. De vingerafdrukscanner zit in de zijkant verwerkt. Het toestel weegt 205 gram en het formaat is 164,2 x 76,1 x 9,1mm. 

Geheugen uitbreidbaara32-kleuren.png

Het toestel heeft een werkgeheugen van 4GB RAM en een opslagcapaciteit van 128 GB. Heb je hier niet genoeg aan voor al je Netflix-films en muziek? Dan kun je het geheugen uitbreiden met een micro-sd-kaartje van 512 GB.

Vier kleuren

Een losse Samsung Galaxy A32 5G is verkrijgbaar vanaf 295 euro en je kunt kiezen uit vier kleuren: lichtblauw, lila, wit en zwart. Kies je een Samsung Galaxy A32 5G met abonnement, dan betaal je dit bedrag in maandelijkse termijnen af. Voor de 4G-variant betaal je twee tientjes minder. 

Geactualiseerd: woensdag 24 februari 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie