Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Budget Mobiel Onbeperkt nu echt Onbeperkt

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Budget Mobiel past haar Onbeperkt abonnement aan. Nieuwe klanten krijgen nu elke dag 4 GB. Is er meer nodig? Dan kan er via sms opgehoogd worden, met 1 GB per keer. Wat is het verschil met andere providers als KPN, T-Mobile en Vodafone?

Logo Budget MobielVan 40 GB per maand naar 4 GB per dag

Budget Mobiel heeft twee abonnementen. Basis en Onbeperkt. Tot afgelopen maandag kreeg je bij Onbeperkt elke maand 40 GB. Was dat op, dan ging de snelheid aanzienlijk omlaag. Je kon dan wel blijven internetten, maar met een snelheid waarmee je niet echt een filmpje kunt bekijken. Omdat er steeds meer mensen zijn die meer dan 40 GB per maand nodig hebben, is het abonnement aangepast. De nieuwe Onbeperkt versie lijkt hierdoor op Unlimited. Dit soort abonnement wordt verkocht door T-Mobile, Tele2, KPN en Vodafone.Zij bieden alle vier Unlimited abonnementen. 

Voor klanten die al Onbeperkt hadden verandert er niets.

Verschil met Unlimited van concurrenten

Bij Onbeperkt van Budget Mobiel krijg je 4 GB per dag, bij Unlimited 5 GB. Een ander groot verschil is de snelheid van het mobiele internet. Bij Budget Mobiel is de downloadsnelheid maximaal 5 Mbps met 1 Mbps upload. Bij de andere partijen is de gemiddelde snelheid al hoger. Bij Tele2 is dit bijvoorbeeld 40 Mbps, bij KPN 20 Mbps. Overeenkomst is dat je alle pakketten onbeperkt kunt aanvullen met 1 GB per keer. We hebben ze even naast elkaar gezet.

Onbeperkt maand 12 mnd   24 mnd  eenmalig EU tegoed Gemiddelde
snelheid
budget mobiel.gif  € 20  n.v.t.  n.v.t.  € 15  12 GB  5 Mbps
tele2.gif  € 27  € 26  € 25  € 20  15 GB  40 Mbps
kpn.gif  € 37,50  € 36  € 35  € 25  22 GB  20 Mbps
t-mobile.gif   n.v.t.  € 36 € 35  € 25  18 GB  60 Mbps
vodafone.gif  n.v.t.  € 41  € 40  € 25  25 GB  27.5 Mbps

Waarom Budget Mobiel Onbeperkt nemen?

Je krijgt bij Budget Mobiel een financieel aantrekkelijk aanbod. Het pakket is een stuk goedkoper dan de maandcontracten bij KPN en Tele2. Omdat de snelheid laag is, heeft het abonnement wel beperkingen. Het is vooral interessant voor mensen die wel mailen, appen en surfen, maar niet al te grote bestanden versturen en niet online films (in HD) willen bekijken.

Geactualiseerd: vrijdag 28 augustus 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.