Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Korting en gratis onderling bellen met T-Mobile Samen

door Anniek Kruijer

T-Mobile SamenT-Mobile start op 1 februari met ‘T-Mobile Samen’. Met deze dienst kun je een groep vormen en onderling gratis bellen. Daar bovenop krijgt iedereen uit de groep een maandelijkse korting, extra dataverkeer of dubbele T-Mobile punten. Het is een gratis dienst voor zowel nieuwe als bestaande klanten en zowel voor zakelijke- als prepaidklanten.

Stel je groep samen met T-Mobile Samen

Iedere abonnee kan via My T-Mobile een groep samenstellen tussen de twee en zes leden. Wie er in jouw groep zit, bepaal je zelf. Het is daarbij niet nodig om op eenzelfde adres te wonen. Iedere abonnee kan slechts deel uitmaken van één groep tegelijkertijd. De genoemde extra’s gelden alleen als in een groep meerdere postpaid klanten zitten, niet in combinaties met een postpaid en verder alleen prepaid. Er staat verder geen limiet op het aantal belminuten dat je als groep mag verbruiken.

Korting, extra dataverkeer of dubbele puntenT-Mobile Samen 2016 Vrienden foto

T-Mobile Samen is een cadeau en waardering van T-Mobile voor haar klanten. Het aanbod geldt niet voor sms en mobiel internet, maar bij een groot deel van de abonnementen zit al onbeperkt sms. Alle leden van deze groep kunnen gratis onbeperkt met elkaar bellen en krijgen allemaal de keuze uit 2,50 euro korting op de maandelijkse factuur, 500 MB extra mobiel internet of dubbele T-Mobile extra punten.

T-Mobile Samen versus Friends & Family           

T-Mobile Samen is niet volledig nieuw. Sinds 2009 bestaat er het Friends & Family pakket, waarmee je voor 14,99 euro per maand onbeperkt kunt bellen met zes nummers. Deze dienst is door de provider uit de lucht gehaald. Heb je een Friends en Family pakket dan kun je deze voorlopig nog behouden. Je kunt het niet combineren met het Samen product. De verschillen op een rij: 

T-Mobile Samen

 • Kosten: gratis
 • Maximaal 6 T-Mobile nummers, geen vaste lijn in je groep
 • Iedereen kan onbeperkt onderling bellen binnen Nederland
 • Je krijgt geen sms'jes cadeau bij T-Mobile Samen
 • Als beheerder kun je de prepaidkaart van een groepslid niet opwaarderen en betalen via je factuur
 • Maandelijks extra voordeel, bijvoorbeeld: 500 MB extra of 2,50 euro korting

T-Mobile Friends & Family

 • Kosten: 14,99 euro per maand (zonder korting)
 • Maximaal 6 T-Mobile nummers en 1 vaste lijn in je groep
 • Iedereen kan onderling 1000 minuten bellen per maand
 • Iedereen kan onderling 1000 sms'jes sturen per maand
 • Als beheerder kun je de prepaidkaart van een groepslid wel opwaarderen en betalen via je factuur
 • Geen extra voordeel

Update 8-2-2016: T-Mobile-klanten kunnen vanaf 1 februari één databundel gebruiken op meerdere apparaten. Voor de zogenoemde MB-verdeler betaalt de klant eenmalig 14,99 euro en krijgt daarvoor meerdere simkaarten. De MB-verdeler kan met bijna alle abonnementen met een databundel gebruikt worden. Weten hoe het werkt?

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie