Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis onderling bellen met T-Mobile Family

door Jeanet Woldring

T-Mobile introduceert een soort Family-abonnement. Consumenten met een abonnement kunnen hiermee met zes mobiele nummers en één vaste lijn vrijuit onderling bellen en sms’en. Alle 'Family-leden' kunnen kosteloos onderling met elkaar bellen en sms'en binnen Nederland, met een maximum van 1000 belminuten en 1000 sms'jes per persoon per maand. De dienst kost 10 euro per maand.

Meeste gesprekken binnen eigen familie
T-Mobile richt zich hiermee op gezinnen met kinderen. Uit onderzoek blijkt dat de meeste gesprekken met de mobiele telefoon binnen de eigen familie gevoerd worden. Gemiddeld genomen bellen kinderen meer met hun ouders dan met vriendjes en vriendinnetjes.*  

Tien euro per maand
Met T-Mobile Family zijn ouders en kinderen altijd voor elkaar bereikbaar, ook als het beltegoed van een van de Family leden op is. De dienst kost 10 euro per maand bovenop een bestaand abonnement van Relax, Flex of iPhone.

Peter Haug van T-Mobile in Nederland: ‘Steeds vaker hebben ook jonge kinderen een mobiele telefoon. Het geeft ouders een veilig gevoel als ze elkaar altijd kunnen bereiken. Met T-Mobile Family kunnen ‘de Family-leden’ elkaar binnen Nederland altijd bellen en sms’en tot een maximum van 1000 minuten en smsjes, ook wanneer het beltegoed op is. We hebben ook de optie voor een vaste lijn toegevoegd zodat ook kosteloos naar bijvoorbeeld opa en oma gebeld kan worden.’ 

Voor de vaste lijn geldt dat er binnen deze dienst alleen naartoe gebeld kan worden. De ‘eigenaar’ kan de T-Mobile Family beheren via My T-Mobile. Hier is het mogelijk om een maandelijkse of eenmalige opwaardering voor prepaidnummers in te stellen. Prepaid klanten kunnen zelf ook nog steeds hun beltegoed opwaarderen.  T-Mobile Family is per maand opzegbaar.

* Voor wie veel met vrienden belt en sms't heeft T-mobile MyFaves. Met dit abonnement kun je met 50% korting bellen en sms'en met je vijf beste vrienden.

Update: per 6 december 2010 verhoogt T-Mobile het maandelijkse tarief van T-Mobile Family. De prijs gaat omhoog van 10 euro per maand naar 14,95 euro per maand. De prijsverhoging geldt alleen voor nieuwkomers, bestaande Family-afnemers blijven 10 euro per maand betalen.
 
Zie ook:
 T-Mobile abonnementen 
Vergelijk alle abonnementen met de Belwijzer

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie