Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis internetbellen via iPhone

door Jeanet Woldring

Internetbellen met de iPhone is vanaf nu ook gratis via de 3G-verbinding mogelijk. Dat schrijft Nu.nl. Eerder werd internetbellen via 3G door Apple tegengehouden, maar zonder er ruchtbaarheid aan te geven is dit nu ineens wel mogelijk. Bellen via wifi kon al wel.

Het openstellen van de App Store voor applicaties die bellen via internet mogelijk maken, VoIP-diensten, zorgt ervoor dat diverse softwareontwikkelaars hun applicaties moeten aanpassen.

Zo is vanaf nu iCall ook met 3G-verbinding te gebruiken, evenals Fring. Skype en Nimbuzz volgen binnenkort met een update, zo vermoedt Nu.nl.

T-Mobile, de enige aanbieder van de iPhone in Nederland, heeft altijd aangegeven geen problemen te hebben met het openstellen van 3G voor internetbellen.

Vergelijk  mobieltjes met de Toestelwijzer ->iPhone 3 GS nu op 1

Gepubliceerd: zaterdag 30 januari 2010
Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie