Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis internetbellen via iPhone

door Jeanet Woldring

Internetbellen met de iPhone is vanaf nu ook gratis via de 3G-verbinding mogelijk. Dat schrijft Nu.nl. Eerder werd internetbellen via 3G door Apple tegengehouden, maar zonder er ruchtbaarheid aan te geven is dit nu ineens wel mogelijk. Bellen via wifi kon al wel.

Het openstellen van de App Store voor applicaties die bellen via internet mogelijk maken, VoIP-diensten, zorgt ervoor dat diverse softwareontwikkelaars hun applicaties moeten aanpassen.

Zo is vanaf nu iCall ook met 3G-verbinding te gebruiken, evenals Fring. Skype en Nimbuzz volgen binnenkort met een update, zo vermoedt Nu.nl.

T-Mobile, de enige aanbieder van de iPhone in Nederland, heeft altijd aangegeven geen problemen te hebben met het openstellen van 3G voor internetbellen.

Vergelijk  mobieltjes met de Toestelwijzer ->iPhone 3 GS nu op 1

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie