Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

0900 dienst voor opnemen telefoongesprekken

Vorige week is een nieuwe 0900-dienst TapeCall  gelanceerd, waarmee telefoongesprekken tegen betaling  opgenomen kunnen worden.   
 
De dienst is bedoeld voor mensen die bepaalde zakelijke afspraken willen laten vastleggen. Via de website TapeCall.net is het gesprek als geluidsbestand direct te beluisteren of op te slaan  op de computer. 

Het opnemen van een gesprek kan zinvol zijn als het vermoeden bestaat dat toezeggingen niet worden nagekomen of prijsafspraken 'vergeten' worden. Initiatiefnemer Hans-Willem de Lint zegt het idee te hebben gekregen naar aanleiding van een meningsverschil over een aankoop. Hij wijst erop dat de dienst alleen mag worden gebruikt wanneer men de gesprekspartner meldt dat het gesprek wordt opgenomen.

Iedereen kan via naambellen 0900-TapeCall (0900 - 8273225) bellen. Een abonnement is niet nodig. De beller krijgt een logincode en een wachtwoord om later toegang te krijgen tot de opname. Men geeft vervolgens het nummer in van degene die gebeld moet worden, het systeem belt het nummer en brengt de verbinding tot stand. Na het gesprek is de opname beschikbaar via www.TapeCall.net als geluidsbestand in WAV-formaat. Er worden geen gebruikersgegevens geregistreerd. Bellen via TapeCall kost 70 eurocent per minuut.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie