Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
80% niet en 20% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 2
  Klantenservice: 1
  Gerard 30-6-2022 - 11:23

  Al jaren zit ik bij Lebara met meerdere nummers krijg ik van 1 nummer zn K%T dreig bericht van ik moet opwaarderen. Ben ermee bezig sluiten ze mijn SIM gewoon af. Ooit gedacht dat je nr gekoppeld is aan andere apparaten? Echte S%kkels. Zo ga je niet met vaste klanten om. Ik ga KPN berichten en de 2e Kamer,Consumenten bond,ACM,Geschillencommissie, om jullie contract te beëindigen en kan je met je bedrijf op zouten uit Nederland.
  Zo ga je niet met de consument om!
  Ik betaal voor die diensten sluiten jullie mijn nummer af. Mensen die dit lezen neem geen diensten bij Lebara en zeg op, ga naar een andere bedrijf. Hoop dat KPN snel met jullie stoppen en je merk het vanzelf wel straks minder omzet en klanten weg.

  • Omdat het een Prepaid bedrijf is meer pluspunten zijn er niet.
  • Betere service verlenen want nu is echt amateurs
  3
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 6
  Bestelproces: 6
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Jean De Eves 3-6-2022 - 05:00

  Overgestapt van tmobile met nummerbehoud, zakelijk nummer. Dat is bij Lebara intern niet goed gegaan. Moest een maand lang met een tijdelijk nummer. Voor een bedrijf onacceptabel. Gelukkig kon ik nog gebruik maken van mijn oude tmobile nummer. Klantenservice zo flexibel als beton. Ongeïnteresseerd en ronduit onbeschoft. Plukken ze de lui van een lullostapel? Aub, never nooit overstappen naar Lebara, lees eerst de reviews.

  • Maandelijkse kosten
  • Klantenservice ontslaan
  6
  Bestelproces: n.v.t.
  Klantenservice: 4
  Klachtenafhandeling: 4
  Online dienstverlening: 4
  Facturering: 8
  Prijsstelling: 7
  Bereik/dekking: 7
  Wood 17-4-2022 - 20:04

  Sinds kpn 3g heeft uitgezet schakelt Lebara niet meer naar 3G maar naar 2G met bellen, ipv 4g wat ze aangegevenop hun site. Ook de klantenserviceweet het zal het doorgeven, maar er gebeurd niets. VoLTE werkt gewoon niet, kpn zal het voor Lebara klanten wel niet aanzetten na 3g is uitgezet. Bovendien is bellen en internetten tegelijk niet meer mogelijk. Progessie is hier degradatie in functionaliteit.

  • Redelijke tarieven en als het werkt mooi, maar bij problemen wegwezen. Dus neem NOOIT een abonnement, blijf bij prepaid en gebruik de bundels.
  • Het bellen en internetten weer tegelijk mogelijk maken op 4G en betere klantenservice, doen wat je beloofd, problemen echt oplossen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie