Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Lebara Mobile

  3
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 5
  Bestelproces: 8
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Patrick 30-1-2020 - 18:00

  Het is zowat onmogelijk om op te zeggen. Afspraken die je maakt met de klantenservice worden niet nagekomen en op lossingen worden niet aangereikt. Na extra maanden te hebben betaald (ik dacht opgezegd te hebben) zou de opzegging met terugwerkende kracht van 1 maand in gang worden gezet. Evengoed wordt er geld van me rekening afgeschreven. Dan denk je er wel uit te kunnen komen met de klantenservice. Nou mooi niet.

  Het gaat om 10 euro, maar het is een principe kwestie geworden. Aangegeven dat ik niet ga betalen en dat ga ik niet ook niet doen. Ik ben ook klaar met bellen (duurt minimaal een half uur voordat je iemand aan de lijn hebt), want je wordt toch niet geholpen. Het zal wel een rechtsbijstand verhaal worden, maar ik gun ze geen cent meer. Gelukkig kunnen we tegenwoordig onze gal spuwen op het internet 😉

  Nooit meer Lebara voor mij.

  • Goedkoop
  • Klantenservice dit is toch niet van deze tijd! Maar goed de reviews zijn al slecht, slechter kan toch niet.
  2
  Klantenservice: 2
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 2
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bereik/dekking: 2
  Bestelproces: n.v.t.
  Anneke 29-1-2020 - 20:24

  Na ruim een maand zonder problemen gebruik te hebben gemaakt van het abonnement zonder problemen, kan ik nu niet meer bellen of gebeld worden.
  Persoon van de klantenservice leek geen idee te hebben wat hij eraan moest doen. Moest meerdere malen “overleggen” met collega en ging vervolgens standaard vragenlijstje afwerken. Vroeg mij de telefoon te resetten wat ik al meerdere malen had gedaan. Toen zei hij dat ik dit niet deed want dan zou de verbinding weg zijn gevallen. Waarop ik antwoordde: ik bel natuurlijk met een andere telefoon want met die van mij kan ik niet bellen.
  Vervolgens zei dat ik mijn factuur nog moest betalen en dat alles het dan weer zou doen. Ik had net die ochtend een nieuwe factuur gekregen, waarvoor ik een week de tijd heb om te betalen. Bovendien kon ik voor die tijd al niet bellen.
  Toen zou hij een sms sturen om alles te kunnen restten. Op die sms wacht ik nog steeds. Kortom een zeer onkundige en onprofessionele manier van klantenservice verlenen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.