Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
80% niet en 20% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    4
    Online dienstverlening: 3
    Facturering: 6
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 1
    Dinesh 25-11-2019 - 23:21

    Slecht geluid sinds 1 maand, slechter dan 3G cassette bandje geluid. Ze zeggen dat altijd zo was? Is niet zo, is sinds een maand. Kastje naar muur sturen, vaag gedoe. Wel goedkoop, dat wel. Internet ook goed, alleen bellen ineens super slecht. Niet doen mensen. Sinds ze rechtszaak paar maanden geleden hebben verloren en de schuldeisers de macht over hebben genomen is alles nog slechter geworden.

    • Snel internet, goedkoop sim only.
    • 4G bellen HD voice standaard aanbieden, betere klantenservice inkopen, beloftes nakomen, geen kastje naar de muur, wacht tijden verkorten.
    7
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 6
    Klantenservice: 4
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 10
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: 4
    Peperkamp 10-11-2019 - 20:33

    Je kan dus niet doorschakelen naar een ander mobielnummer. Als ik dit geweten had (stond nergens duidelijk op de website), was ik nooit overgestapt van T-mobile. Slechte ervaring dus.

    • Alleen de gunstige prijs.
    • Doorschakelen naar ander vast en/of mobiel nummer mogelijk maken.
    2
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 6
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Rein de Vries 5-11-2019 - 17:41

    Wilde een Nederlands mobiel nummer die ik door kon schakelen naar een ander nummer. Dit uitgelegd en geboekt bij de Mediamarkt. Wat blijkt? De doorschakeling werkt niet, mail gestuurd, wacht nog altijd op antwoord. Terug naar de Mediamarkt, daar kreeg ik te horen dat het niet kunnen doorschakelen waarschijnlijk aan mijn mobiele telefoon lag?!? Hun advies, gewoon opzeggen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. Meermaals het servicenummer van Lebara geprobeerd te bereiken, maar daar kun je een half uur aan blijven hangen zonder iemand te spreken. De derde keer na 45 minuten een persoon aan de leiding gekregen, het geval uitgelegd en kreeg de bevestiging dat doorschakelen niet gaat bij Lebara. OK, dan maar opzeggen, gelijk gedaan en ik kreeg een SMS waarna ik mijn abo kon opzeggen. Daarna mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug krijg, geen reactie. Inmiddels zijn we een maand verder en nog maar weer eens 45 minuten gehangen voordat ik iemand van de servicelijn te pakken kreeg. Hert blijkt dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik het bij de Mediamarkt geboekt hebt. Lekker zeg, niet gebruikt en ik kan naar mijn 31€ fluiten. Erg slecht dit, slaat nergens op.

    • Als je een service nummer of email adres aangeeft, zorg er dan ook voor dat het werkt. Zorg er ook voor dat derden (Mediamarkt) jullie product kennen.
    1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    antonie maijers 6-10-2019 - 15:32

    Ik heb sinds december 2018 onbeperkt data en telefoon voor 20 euro per maand..mooie prijs.
    Dit ging prima tot mei 2019 (toen ongeveer heeft een kennis via mijn hotspot 20 G data verbruikt)….kan toeval zijn EN sinsdien is mn internet zo traag als dikke s****t, de speed meter geeft sinds die tijd een downloadsnelheid van ca 1 MB/s vooruit...en download van 0.01 en vaak 0.00 MB/s....door dit laatste is navigeren met google maps niet mogelijK. KORTOM: DE PRIJS IS MOOI EN DE SNELHEID WAARDELOOS..ANTONIE MAAIJERS

    8
    Online dienstverlening: 8
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 7
    Klachtenafhandeling: 10
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Ik raad Lebara Mobile aan
    T 4-9-2019 - 13:42

    Ivm met een administratieve fout werd het abonnement van mijn dochter in de vakantieperiode niet helemaal juist geactiveerd. Na dit gemeld te hebben is dit perfect en persoonlijk opgelost

    • Persoonlijk
    • Lange wachttijd servicedesk
    2
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Kevin 23-8-2019 - 22:01

    Het enige wat ik een dikke 10 heb gegeven is het bestelproces, de rest is absoluut pure ....
    Het internet werkt zo ongelooflijk slecht dat een simpele youtube video of up/download gewoon niet te doen is, je hebt inderdaad het aantal MB's wat je besteld, en dat bestellen gaat natuurlijk vlekkeloos, maar de verbinding fluctueerd zo hard (en dan niet goed tot minder, maar half verbonden tot compleet niets).
    Ik kan dit nooit aanraden aan iemand ook al lijkt de prijs interessant, dit is geen 4g, dit is de slechtste verbinding die ik ooit gehad heb en ik heb echt altijd de meest cheapy basispaketten gehad met minste snelheid, alles was beter. Ze lokken je met de "deals" maar je komt met echt tranentrekkend internet te zitten. NIET DOEN MENSEN!!!
    Neem aub de moeite voor vaste aansluiting of ergens anders bij een provider die daadwerkelijk 4g handhaaft want dit is echt te bar, zelfs voor een digibeet als ik en ik ben niet veeleisend!

    • De bestelfase, vanaf daar gaat het zeer stroef
    • Zowat alles behalve de bestelfase
    1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Sam 15-8-2019 - 11:53

    Klanten Service van LEBARA zijn op vakantie voor goed.
    Er is helemaal geen klanten service.
    Niet in trappen

    • Top in oplichting .
    • 10 euro binnen paar minuten is weg.
    • zonder gebruik van maken .\
    • De goed beoordeling hoort bij hun vrienden.
    • Niet in trappen.
    3
    Bestelproces: 8
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 1
    Eduard 29-7-2019 - 12:09

    Klanten service nooit bereikbaar

    • Klantenservice opstarten?
    1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    ffcoenen 24-7-2019 - 12:28

    Absoluut geen enkele service

    • Klantenservice
    • Antwoord geven
    • Al meer dan 10 dagen aan het proberen om op te waarderen. Dat moet sneller kunnen...

    Reacties

    Sam 15-8-2019 - 11:55
    Ja wel , service in oplichting . dat wel
    2
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 2
    Prijsstelling: 2
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Paris 20-7-2019 - 09:59

    Ik heb letterlijk langer dan 2 uren zitten bij jullie klanten service, terwijl ik aldoor te horen kreeg “ bedankt voor het wachten, blijf nog even aan de lijn... we helpen je zo snel mogelijk”

    En ik wacht nog steeds, ik zal zien als het 3 uren zal worden straks, want ik ben nu nog steeds aan de lijn, aan het wachten. Jullie zijn belachelijk, om klanten zo lang te laten met hun problemen.

    Ik heb een sim gekocht van lebara, mijn 06 is gekoppeld aan me bankrekening. En nu is ineens het nummer vervallen, terwijl volgens jullie een sim 1 jaar actief zou blijven. En niet eens een jaar is voorbij, maar hij is ineens inactief, hoe werken jullie zo?

    • Klantenservice... nee eigenlijk alles, want het geheel bij jullie is chaotisch, zeer ongeorganiseerd.
    Opmerking van de redactie 21-7-2019 - 20:59
    je richt je in deze review abusievelijk tot Lebara in de veronderstelling dat de provider dit leest. Dat is waarschijnlijk niet het geval. we adviseren je rechtstreeks contact op te nemen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie