Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Lebara Mobile

  8
  Klantenservice: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 9
  Bestelproces: 7
  Ik raad Lebara Mobile aan
  Hans Maertzdorff 24-12-2014 - 10:43

  Heb Lebara one erbij voor naar mijn vrouw in Indonesie te bellen, prima ervaringen en verbindingen, goedkoper dan 9 cent per minuut kan niet, terwijl ik met mijn tmobile abonnement 2.10 per minuut betaal.

  • goedkoop
  briels 27-11-2014 - 15:19

  ik,ben zeer ontevreden over lebara. ik ben steeds meer geld kwijt. 3,min ben ik paar euro lichter. schandalig. ik vind het oplichterij. ik ben altijd tevreden geweest over providers maar over lebara niet. jammer VoiceMail onderling bellen kost ook geld en meer dan 50 cent voor paar ceconde

  • onderling bellen zolang hij niet op de VoiceMail slaat en er Beltegoed op staat is prima
  • geld wat er steeds afgaat. en in,heb,witgoed en mij. interneren uitstaan en eerlijk de waarheid wat we betalen want we betalen ook niet 1 cent voor op huisnr te bellen
  9
  Bestelproces: 10
  Bereik/dekking: 10
  Online dienstverlening: 7
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 7
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Prijsstelling: 10
  Ik raad Lebara Mobile aan
  R wouterson 8-11-2014 - 20:22

  Ik gebruik Lebara volgens mij al sinds 2008 en begrijp niet waarom er mensen zijn die zulke slechte ervaringen hebben met deze provider. Gewoon super voordelig over het KPN netwerk bellen. Wil je mobiel internetten dan kun je een online bundel voor €10,- kopen. 1Gb krijg je daarvoor. Je krijgt netjes een sms dat je bundel bijna verlopen is. Zodra je opnieuw opwaardeert binnen je bundel dan neem je jouw ongebruikte Mb's gewoon mee!
  Verder heb ik nog nooit in al die jaren gemerkt dat m'n Beltegoed mysterieus verdwenen was. Maar als je jouw mobiele data aan hebt staan, dan betaal je per Mb en verdwijnt inderdaad langzaam jouw Beltegoed. Mijn kids hebben ook Lebara en krijgen maandelijks een online bundel en kunnen in die maand ook nog eens onbeperkt (fair use) onderling en mij bellen.
  Wat mij wel is overkomen is dat in het buitenland sms'en wel eens misliep omdat het pas uren later bezorgd werd vv.
  Verder raad ik een ieder aan om niet het 10=20 Beltegoed te kopen! Dit is veel minder voordelig dan het Lebara One Beltegoed, dus altijd checken welk Beltegoed je aanschaft (lees tarief!)

  • Zeer lage tarieven 1ct/pm vast en mobiel 9ct P/m plus 9ct starttarief
  • Bellen over het KPN netwerk
  • Internet bundel 1Gb €10,- incl een maand gratis bellen naar andere Lebara nummers
  • Prepaid dus geen enge verassingen achteraf
  • Vind het wel prima zo
  4
  Facturering: 3
  Klachtenafhandeling: 5
  Bereik/dekking: 7
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 3
  Online dienstverlening: 3
  Bestelproces: 9
  DianaB 3-11-2014 - 15:20

  Stelletje dieven zijn het, als je belt dan kost dat 2 euro!
  dat wordt niet aangegeven, oké je krijgt dan ipv 20/ 40 euro maar dat is in een wip verdwenen....ik heb het niet van tevoren geweten anders had ik een andere provider genomen..

  • MIN.
  • De gesprekskosten goedkoper.
  Jasper 25-10-2014 - 19:35

  Ik besloot Lebara eens te proberen. 10 euro = 20 euro beltegoed. Meer bellen en meer internet las ik op het kaartje. Dat sprak me wel aan. Dus ik kocht voor 10 euro een kaartje. Ge checkt en ik ontving idd 20 euro.

  Nu heb ik die dag mijn mail binnen laten komen, een YouTube filmpje gekeken of misschien twee een even gekeken en kort wat berichten uitgewisseld op Facebook en wat SMSjes verstuurd maar later op de dag bleek ik niet meer te kunnen smsen?

  Beltegoed opgevraagd, ik bleek nog 1 cent te hebben.

  Ik zal me misschien vergist hebben dacht ik, dus ik kocht nog een kaartje maar die was eigenlijk ook vrij direct weer 'leeg'.


  Dus voor Internet gerelateerde zaken kan je beter naar een ander gaan, voor sms versturen zijn ze prima (10 cent).

  • goedkoop smsen
  • Is kijken naar de internet bundels. 40 euro kwijt in 2 dagen voor wat mailtjes checken e.d. vind ik toch beetje overdreven.
  2
  Klantenservice: 2
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 2
  Online dienstverlening: 2
  Bestelproces: 2
  Stip 23-10-2014 - 19:35

  Wat een oplichters!!! Prepaid bellen is bellen en geen internet, binnen 2 weken 30€ kwijt, heb 3 x gebeld 5 minuten kostte mij dus 30€, al 5 x klanterservice gebeld, terug bellen ho maar, wat een stelletje oplichters zijn dat. Waardeloze firma.

  • Geen
  • Geld terug geven.
  1
  Bereik/dekking: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 2
  Klantenservice: 1
  Johan 19-10-2014 - 09:54

  na uren werken aan de instellingen, wel via internet werkt het bijna, behalve kan niet SMS, wel ontvangen. Ook het nummer van de berichtencentrale werkt niet. De chat van lebara is niet te bereiken. 6 seconden wacht tijd is meer dan 45 minuten. Bellen met Lebara kost een vermogen. Eenmalig .Maar één verstandig besluit. Neem NOOIT Labara simkaart prepaid. Dan bespaar je je een grote brok frustraties.
  Site verwijzingen van Lebara die niet werken.
  Alles is, ja echt alles zeer onduidelijk.

  4
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 7
  Prijsstelling: 7
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 3
  Bereik/dekking: 9
  Evert 3-10-2014 - 09:38

  Ik heb zowel internet tegoed als beltegoed. Zonder dat ik bel, wordt het beltegoed steeds minder!

  • Leer die mensen van de klantenservice eerst Nederlands. En laat die popie jopie attitude achterwege.
  2
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 4
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Mads 1-10-2014 - 04:58

  Op schiphol na aankomst een simkaart gekocht. De verkoopster aan de booth probeerde me eerst te weinig wisselgeld te geven. Ongeveer 10 euro omdat ze dacht dat ik een toerist was. De beltegoed voucher in het pakket bleek al gebruikt. Ik ben dus gewoon opgelicht. Het beltegoed was verdwenen na 3 telefoontjes naar locale nummers. Dit zijn oplichters.

  • Kan niets bedenken.
  • Just donnot buy here

  Reacties

  bernadette 23-10-2014 - 10:29
  nou ben niet tevreden want als ik niet bel,wordt er geld afgehaald ! dan zeggen lebara is erg goed beter dan lyca.nou geef my lyca daar had ik nooit problemen mee.
  4
  Prijsstelling: 7
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 7
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 3
  Online dienstverlening: 5
  Bereik/dekking: 2
  Mevr. Gomel 29-9-2014 - 05:56

  Je heb geen grip meer in je gebruik. Wordt niet gebeld en je heb alleen bel te goed gekocht en het gebruikt het voor internet. Ik koop alle bij apart. Waarom moeten ze voor me bepalen als ik beltegoed koopt om ook internet voor te gebruiken. Ik doe het alleen wanneer ik WIFI heb en anders koop ik expliciet voor internet erbij.
  Er is een voor combi telefoneren en internet en/of los dus je koop alleen voor beltegoed of je koop voor internet.
  Maar je heb geen grip meer op je beltegoed, want je wordt misbruikt want zogenaamd heb je het nodig koop je weer als het toch zogenaamd verbruikt is.

  • Ik heb het lang en zelfs twee nummers en heb mijn hele familie mee op gezadeld inclusief mijn naaste vrienden(Zonde vind ik nu) want ik ervaar slechts de misbruik niet alleen
  • als iemand beltegoed koop is het beltegoed, en als die internet koop dan is het internet, als die combi koop bel/ internet van 10 euro dan is het combi. Ga geen klanten bedonderen met de trucjes die de provider lebara uithaalt. Klanten werken ook hard voor hun geld.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.