Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 6 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
83% niet en 17% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    dina 27-12-2013 - 19:22

    Jullie hebben gelijk ik mijn mobiel opgeladen 4 dagen geleden opgewaardeerd.40 euro.
    Ik wilde 2 dagen later bellen en het tegoed was verdwenen.?????? Oplichting zelf de klantenservice kreeg ik niet te pakken.Nooit geen lebara meer alleen de paraplu is redelijk

    Opmerking van de redactie 29-12-2013 - 22:38
    bericht ingekort
    Klaas 27-12-2013 - 19:15

    Waarschuwing Waarschuwing
    \
    Pas op met LEBARA. Oplichting Oplichting

    Ga nooit met LEBARA IN ZEE
    ik waardeerde 2 kerstdag voor 10 op en kreeg 20 euro.\
    Geen enkele keer gebeld na 2 dagen beltegoed 0,02 cent

    GEEN ZUIVERE KOFFIE
    ONTLOOP DE JONGENS OP DE LIJNBAAN IN ROTTERDAM

    Opmerking van de redactie 29-12-2013 - 22:38
    bericht ingekort
    lizzy 27-12-2013 - 17:52

    ik heb een lebara kaartje en woon in nl en mn man in Turkije heeft er ook een maar we kunnen niet gratis bellen hoe kan dat? weet iemand dat

    gino 25-12-2013 - 13:12

    kan je met lebara internet wel whats appen?want ik had op mijn oude tel dat ook en kon het niet..lag dat aan mijn telefoon of aan lebara?help me even

    mens 23-12-2013 - 13:36

    Wat een oplichters, had een 10 (mobiel internetten opgewaardeerd) 1of 2 dagen internet gehad. Daarna niets meer. Dag lebera, jou koop ik niet meer!Zelfs klantenservice is niet te bereiken.

    yusuf 20-12-2013 - 00:11

    Ik gebruik al jaren Lebara en nog nooit problemen gehad !!
    Krijg zelfs voor een tientje 5120mb.
    Mensen die problemen hebben ga lekker genieten van een ander provider waar je gauw voor 200mb al een tientje voor betaal.
    Ik kan ook lekker gratis bellen van Lebara na Lebara geniet er helemaal van

    bolletje 19-12-2013 - 16:43

    ik heb al jaren lebara nooit geen probleem dus wat zeuren jullie

    Clem 17-12-2013 - 23:25

    Heb dezelfde ervaring binnen drie dagen tijd beltegoed van 20 euro verbruikt zonder echt te telefoneren. krijg de indruk van oplichting, stop er mee. Morgen koop ik een sim-kaart van vodafone.

    Gerben 17-12-2013 - 19:11

    Ongelofelijk teleurgesteld in lebara, wat een ***** provider. Ik had 8 euro beltegoed en toen is het bevroren. Ik kreeg een bericht dat het werd afgesloten na 92 dagen. Toen heb ik dus maar nieuw beltegoed gekocht, maar die kun he natuurlijk weer niet gebruiken omdat je 1244 niet kan bellen omdat je geen beltegoed hebt. Klantenservice dus maar gebeld omdat er stond dat zij het ook konden toevoegen aan mijn beltegoed, maar nee mijn nummer was blijkbaar al verwijderd uit hun systeem verwijderd toen ik dat bericht kreeg. Waar sloeg dat bericht dan op? Gevraagd of ik mijn nieuw gekochte beltegoed terug kon krijgen, maar nee, natuurlijk niet bij lebara. Nu moet ik een NIEUW nummer omdat ik anders niks aan die 10 euro heb. Ik ben dus ook die 8 euro kwijt. Bij simyo bijv. moet je je nummer gewoon gebruiken in 6 maanden, maar bij lebara moet je gelijk opwaarderen. En dan informeren ze je ook nog slecht.

    Queen 14-12-2013 - 11:12

    oplichters johoeh ben pisnijdig 20 euro beltegoed en gewoon letterlijk in een paar dagen op terwijl ik niet eens gebeld heb wat zijn dat voor een acties??en als je contact wilt met dat gare bedrijf van hun moet je bellen wat je ook nog eens geld kost, ze reageren amper op ons mailtjes wat hebben wij daar nou aan,hoop series voor hun dat ze me geld gaan terug storten want het is al zo vaak gebeurd dit en ben absoluut niet de enige,en dan staan ze maar simkaarten te verkopen op straat die oplichtersraad serieus heel de wereld aan om nooit aan een LEBARA of LYCA simkaart aan te schaffen!!!!!!!!!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie