Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
75% niet en 25% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    e.r. 8-12-2012 - 14:16

    ik ben ook opgelicht, opwaarderen lukt niet, beltegoed na 2 maanden verlopen, nummer wel nog bereikbaar maar actief bellen kan niet meer. nu zit ik met 40 euro extra beltegoed en kan deze niet meer opzetten. klote bedrijf!!!!!!

    e.r. 8-12-2012 - 13:58

    ik ben ook opgelicht, opwaarderen lukt niet, beltegoed na 2 maanden verlopen, nummer wel nog bereikbaar maar actief bellen kan niet meer. nu zit ik met 40 euro extra beltegoed en kan deze niet meer opzetten. klote bedrijf!!!!!!

    sangre 4-12-2012 - 19:31

    Hi ik wil even iets doorgeven ik zie elke ker weer op de reclame materiaal van Lebara Aruba en de Nederlandse Antillen. Aruba is een deel van de Antillen,maar gezien dat Antillen niet meer bestaat wil ik even doorgeven eilanden Curacao,Aruba n St Maarten land zijn in de koninkrijk van Nederland en Bonaire Saba en St Eutatie zijn province van Nederland dus geef iedereen zijn waarde .zet op de reclame Aruba Curacao en St Maarten.dat stel ik op prijs want Nederland maak deel van Europa en men wordt niet bij name genoend European maar Hollander of Nedrlander.

    sangre 3-12-2012 - 18:10

    Hi ik wil even iets doorgeven ik zie elke ker weer op de reclame materiaal van Lebara Aruba en de Nederlandse Antillen. Aruba is een deel van de Antillen,maar gezien dat Antillen niet meer bestaat wil ik even doorgeven eilanden Curacao,Aruba n St Maarten land zijn in de koninkrijk van Nederland en Bonaire Saba en St Eutatie zijn province van Nederland dus geef iedereen zijn waarde .zet op de reclame Aruba Curacao en St Maarten.dat stel ik op prijs want Nederland maak deel van Europa en men wordt niet bij name genoend European maar Hollander of Nedrlander.

    johandekip@live.nl 20-11-2012 - 15:16

    voice mail uit erg simpel sms naar 1233 uit klaar is kees

    verhoeven 18-11-2012 - 09:48

    goeie dag ik heb van u 2 sim kaarten ontvangen.maar ik wil mijn nummers behouden maar ik krijg geen simkaart nummers in gevoerd ook de sim nummers van u sim komen niet over een kunt u mij helpen anders heb ik niks aan de nieuwe simkaarten. ton verhoeven

    lika 2-11-2012 - 23:34

    wat eeeen ***ding!!!! ik heb gewoon lettterlijk 2 dagen geen normaal internet verbinding ongelofelijk! die lebaraa

    Jeroen 1-10-2012 - 13:27

    Bel ik het UWV moet ik 1,75 per min betalen omdat ik met lebara bel terwijl het met andere providers gewoon lokaal tarief is wat een kk kk oplichters.

    Mohammed 14-9-2012 - 18:03

    Hallo,Ik bel jaren met lebara, best erg goedkoop en ook erg handig voor famaliy in marokko!Klanteservice klijn beetje niet oke, maar als je geen probleeme heb, gewoon best!Gr, mohammed!

    Ria 26-8-2012 - 14:23

    Heb tot nu toe niets te klagen gehad over lebara, (sinds 2011). Ik wil nu dus weer opwaarderen, maar als ik 1244 bel, krijg ik op mn scherm de tekst te zien: "alleen noodoproepen". Zo kom je dus niet verder.
    Hebben meer mensen hier mee te maken gehad? Morgen ook maar even klantenservice bellen, maar wilde toch graag al eventuele reactie`s horen...

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie