Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Lebara Mobile

  g.blaak 28-12-2010 - 18:03

  ik heb pripaid van lebara :?
  ik kon geen mms versturen (geen foto opsturen en geen foto ontvangen per mms)
  dus belde ik klant serv niet geholpen moest ik , sms sturen naar 1300
  krijg ik aantwoord "
  om mms te kunnen ontvangen moet ik mijn toestelinstellngenaanpassen op de website
  ik heb nokia 2760
  heb ik handmatig gedaan en steeds NIETS :?

  John 26-11-2010 - 16:22

  @Lange
  Ook ik feliciteer U van harte met dit geweldige initiatief.
  Alleen adviseer ik U om Uw klachten te deponeren bij TrosRadar en VaraKassa.
  Providers zijn meestal niet erg gecharmeerd van negatieve publiciteit via de media
  Meldingen bij de Opta hebben doorgaans weinig nut, het is een waakhond welke (liever) slaapt in dit soort gevallen. Zij vallen helaas in dezen niet op door een overmaat aan voortvarendheid. Dan druk ik mij helaas nog maar zachtjes uit.

  Louis 26-11-2010 - 12:52

  @Lange
  Wat mij betreft, verdient U een standbeeld.......

  Lange 26-11-2010 - 12:30

  Aan de alle gedupeerde klanten van Lebara,

  Wij zullen deze vorm van oplichting en misleiding door Lebara aankaarten bij de OPTA, de telecomwaakhond.

  Groeten,


  Lange

  Obi 25-11-2010 - 18:02

  Gewoon overstappen naar T-Mobile; die hebben prepaid international en zijn ook gewoon goedkoop. Maar er verdwijnt niet zomaar beltegoed.
  Gebruik het nu zelf en is helemaal prima

  Louis 25-11-2010 - 10:28

  @Abi
  Ik heb een gratis advies voor Lebara.
  In het kader van de transparantie voor de gebruiker lijkt het mij beter om niet het beltegoed te verdubbelen, maar om het beltarief -zonder verdubbeling van het beltegoed- te halveren.
  Dan weet men zo ongeveer waar men aan toe is, kan men fatsoenlijk de prijzen vergelijken en kunnen dit soort nepacties in het vervolg achterwege blijven.
  Je kunt zelfs de eigen pagina van Lebara niet juist interpreteren als je niet weet
  of het om de reële prijs gaat of om de rookgordijnprijs, maar waarschijnlijk is dat JUIST de intentie!
  Deze acties hebben enkel ten doel te SUGGEREN DAT MEN IETS GRATIS krijgt, onder het adagium: "Veel beloven en weinig geven doet dwazen in vreugde leven"
  Onbegrijpelijk dat geen enkele overheidsinstantie optreedt tegen deze, blijkbaar legale!,
  vormen van zwendel.

  Abi 25-11-2010 - 04:39

  Mensen. Lebara is een dure grap( vooral als je naar het Buitenland belt),
  Het bedrijf is heel slim. Je beltegoed wordt inderdaad verdubbeld. Maar wat er tegenover staat, is een hoog tarief van bijna 26 cent per minuut. Dus wanneer uw beltegoed wordt verdubbeld, gaat ook het tarief per minuut omhoog( het wordt verdubbeld). Dat wil zeggen dat de prijs hetzelfde blijft. Het is slechts een verkooptruc waarin ik helaas ben ingetrapt. Je beld dus niet langer. Ik spreek uit ervaring en heb zelf geconcludeerd dat dit niet voordelig is.
  Trouwens, zonder dat ik iemand in Suriname aan de lijn kreeg, was van die 20 euro plotseling 14 euro over .
  Kortom, geen aanrader.

  Angela 17-11-2010 - 10:52

  Ik zit al jaren bij Lebara en was altijd tevreden erover, maar de afgelopen tijd helemaal niet meer. Het is gewoon belachelijk duur geworden. Ik ga binnenkort er van af. Het is gewoon te gek voor woorden dat een smsje 19 ct. moet kosten, toen ik begon bij Lebara was het 9 ct. Ik kan dan wel dubbel beltegoed krijgen, maar omdat het zo duur is, gaat het net zo lang mee als bij een ander met enkel beltegoed. Het lijkt wel of Lebara klanten voor zich heeft gewonnen en toen de prijs omhoog heeft geschroefd. Op zich wel slim, want als van elke 100 klanten ongeverr 40 niet de moeite nemen om een andere simkaart te kopen, hebben ze nog flinke winst. Ik vind het heel jammer, was echt tevreden en nu voel ik me belazerd. Ik neem denk ik Lyco of een sim only van Simpel, ook erg goedkoop.

  Fred 18-10-2010 - 21:33

  Lebara is prima - gebruik het nu 3 maanden en je krijgt altijd dubbel beltegoed - KPN netwerk dus dekking is ook prima - onderling bellen is gratis dus iedereen aan de LEbara

  Lange 16-10-2010 - 16:17

  Beste mensen,

  Betaalde voor 1 september 2010 17 cent per minuut naar Dubai (V.A.E.), nu 41 cent per minuut. Wil daarom graag stoppen met Lebara. Heeft iemand tips voor een andere provider, waar je wel goedkoop naar Dubai kunt bellen? Ben klaar met Lebara! Alvast bedankt!
  Lange.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.