Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Lebara Mobile reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 13 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
92% niet en 8% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

  marion 21-12-2008 - 12:23

  Sinds anderhalve week is mijn bereik met mijn lebara kaart waardeloos, ik bel tegelmatig naar Marocco, en de verbinding was altijd uitstekend maar de afgelopen tijd komt er geen verbinding tot stand, ook niet als ik de kaart in een andere telefoon stop, ik vindt het echt waardeloos, kan iemand mij vertellen hoe dit komt, want als dit zo doorgaat dan kan ik beter stoppen met lebara, sinds het is overgegaan naar de kpn is het alleen maar slechter geworden, dus KOM OP KPN doe eens wat aan je netwerk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Soumaya 1-12-2008 - 12:54

  Hoe dit op te lossen?

  Ik heb sinds een paar dagen een Lebara simkaart. Als ik hem aan doe krijg ik pas na 1,5min verbinding/ontvangst. Ik heb het in een andere tel geprobeerd, dan krijg ik ook dit probleem. Ik heb ook al het netwerk van KPN geselecteerd, daarbij moet ik ook weer 1,5min wachten als ik mijn tel aan en uit doen.

  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  Groet,
  S.

  fatima 13-11-2008 - 11:01

  Goededag allemaal,

  Ik moet zeggen dat ik een hele goede ervaring heb met mijn lebara simkaart!
  Ik gebruikte `m een jaar geleden voor gesprekken naar het buitenland en inmiddels gebruik `m voor hier en de tarieven blijven hetzelfde en kan gemakkelijk smsen en ja inderdaad het versturen van mms dat lukt mij tot op heden ook niet maar dat zal wel aan mijn mobiel liggen!

  Succes en bel ze!  groetjes,

  Fatimah

  trudy 28-10-2008 - 14:16

  Ben er net achter gekomen dat het niet aan Lebara ligt maar aan mijn mobiel,
  nl. simcard in een andere mobiel gedaan en dat gaat prima. Nou dus uitvogelen wat ik verkeerd heb gedaan met mijn mobiel???

  trudy 28-10-2008 - 08:56

  Gister is mijn nummer overgezet van vodafone naar Lebara,dat is goed gegaan, alleen kunnen vaste telefoons mij nu niet meer bereiken, ze krijgen dan een ingesprektoon?? ik kan wel op mijn mobiel zien dat iemand kontact zoekt want het plaatje op mijn screen veranderd even en springt dan gelijk weer terug.

  frankster 27-10-2008 - 22:05

  als ik een mms wil ontvangen dan zegt ie profiel isniet ingesteld aleen voor de rest helemaal tevreden met lebara aleen mms moet ff goed gedaan worden greeeetzzzzzzzzz frankster

  Valerie 21-10-2008 - 14:07

  Ik ben heel erg blij met Lebara! Het bereik is overal heel goed en met die nieuwe 100% extra beltegoed actie kan ik nog langer met familie en vrienden in Hong Kong en Nederland praten. Wat ook super is, is het onderling bellen. Mijn vriend heeft nu ook Lebara en nu kunnen we 40 minuten bellen voor het starttarief van 18 cent, nu doen we alletwee ook langer met ons beltegoed.😛

  heike 25-9-2008 - 16:41

  hi
  ik vind lebara eigenlijk echt praktisch en goedkoop ,

  maar ik heb 2 dagen geleden een bonje met een opwaardercode in een verkoopspunt van lebara gekocht en als ik verzoek op te waarderen ,wordt me altijd gezegd dat deze code ongeldig is .ik heb nu tien euro betaalt maar kan het geld niet op mijn mobieltje pakken en dat is echt vervelend.

  pieter 21-9-2008 - 10:04

  Heb nog steeds geen brief ontvangen met code voor opwaarderen van 7,5 euro beltegoed.
  Bel vanuit Nederland naar Belgie. Prepaid opgewaardeerd met 15 euro. Na een 4-tal telefoontjes naar Belgie zegt het systeem dat beltegoed bijna op is.
  Reeds 4 maal naar Lebara klantendienst gebeld. Eerste keer zouden ze me na 3 dagen terugbellen, 2de keer extreem lang moeten wachten op doorverbonden te worden (6 minuten), dus maar opgegeven. 3de en 4de keer geen aansluiting wegens technische storing. Weet iemand hoe het komt dat mijn beltegoed zo snel op is. Ik belde maar 4 keer 1 minuut naar Belgie. Die klantendienst is niets waard. Lebara doe er eens iets aan. Zijn er nog andere providers die zoiets aanbieden ????

  Alex 11-9-2008 - 13:23

  " Weten jullie ook of de goedkope tarieven van Lebara naar het buitenland vanuit Nederland ook andersom gelden? Dus als je vanuit het buitenland naar Nederland belt of gelden er dan andere tarieven? "

  Deze tarieven gelden uiteraard NIET omgekeerd... Zou mooi zijn maar helaas

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.