Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Reviews en ervaringen over Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 6 klanten beveelt Lebara Mobile aan.
83% niet en 17% misschien

Klantervaringen over Lebara Mobile

    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 5
    Facturering: 3
    Bereik/dekking: 5
    Klantenservice: 1
    ra 2-8-2022 - 13:53

    Kan telefoon niet opnemen.

    service is slecht het zijn kwakzalvers, telefoon kan niet opgenomen worden klanten service is onvriendelijk en niet gewillig te helpen.
    Dit is echt ZEER ZUUR al meer dan een maand kan ik NIET mijn telefoon OPNEMEN en zij zeggen de service is bij ons goed maar er is STORING ELKE DAG.
    Eerst was er storing betreft dit probleem bij lebara, 2 maanden terug en nu ligt het ineens aan mijn sim kaart die ''verouderd'' is dat is ONZIN ik heb sim kaarten die ouder zijn echter werken deze nog steeds.
    Ik heb deze sim net 4 jaar en andere die ik ken die sinds kort bij lebara zitten hebben er ook last van.

    GA ER NIET MEE IN ZEE, lebara is ONPROFESIONEEL en NIET BEREID HIER WAT AAN TE DOEN.

    • prima prijzen voor prepaid bundels HET WERKT ALLEEN NIET
    • mensen aan nemen die wel hun werk goed willen doen of die toko sluiten
    1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Ag 1-8-2022 - 20:00

    Oplichters met verdubbelen van beltegoedkaartjes, verdubbelen ze ook de kosten.
    Denken dat het een leuke aanbieding is maar uiteindelijk zijn het oplichters en lekkermakerij!!
    Zodat zij geld verdienen aan beltegoed kaartjes.

    €20 = €40 via beltegoed.nl

    Lebara berekend het gesprek dubbel..
    Bvb gesprek kost € 7,- wordt € 14,- afgetrokken.

    Voor bellen naar servicenummers heb ik een apart toestel.

    Zeeeerrr slecht!!!

    • Niet geen 1!
    • Geen geld meer uitgeven aan Lebara echt niet meer doen!
    • Verbeterpunt is dat ze al het geld terug mogen storten waar ik recht op heb!
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 2
    Klantenservice: 1
    Gerard 30-6-2022 - 11:23

    Al jaren zit ik bij Lebara met meerdere nummers krijg ik van 1 nummer zn K%T dreig bericht van ik moet opwaarderen. Ben ermee bezig sluiten ze mijn SIM gewoon af. Ooit gedacht dat je nr gekoppeld is aan andere apparaten? Echte S%kkels. Zo ga je niet met vaste klanten om. Ik ga KPN berichten en de 2e Kamer,Consumenten bond,ACM,Geschillencommissie, om jullie contract te beëindigen en kan je met je bedrijf op zouten uit Nederland.
    Zo ga je niet met de consument om!
    Ik betaal voor die diensten sluiten jullie mijn nummer af. Mensen die dit lezen neem geen diensten bij Lebara en zeg op, ga naar een andere bedrijf. Hoop dat KPN snel met jullie stoppen en je merk het vanzelf wel straks minder omzet en klanten weg.

    • Omdat het een Prepaid bedrijf is meer pluspunten zijn er niet.
    • Betere service verlenen want nu is echt amateurs
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Jean De Eves 3-6-2022 - 05:00

    Overgestapt van tmobile met nummerbehoud, zakelijk nummer. Dat is bij Lebara intern niet goed gegaan. Moest een maand lang met een tijdelijk nummer. Voor een bedrijf onacceptabel. Gelukkig kon ik nog gebruik maken van mijn oude tmobile nummer. Klantenservice zo flexibel als beton. Ongeïnteresseerd en ronduit onbeschoft. Plukken ze de lui van een lullostapel? Aub, never nooit overstappen naar Lebara, lees eerst de reviews.

    • Maandelijkse kosten
    • Klantenservice ontslaan
    6
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Klachtenafhandeling: 4
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 7
    Wood 17-4-2022 - 20:04

    Sinds kpn 3g heeft uitgezet schakelt Lebara niet meer naar 3G maar naar 2G met bellen, ipv 4g wat ze aangegevenop hun site. Ook de klantenserviceweet het zal het doorgeven, maar er gebeurd niets. VoLTE werkt gewoon niet, kpn zal het voor Lebara klanten wel niet aanzetten na 3g is uitgezet. Bovendien is bellen en internetten tegelijk niet meer mogelijk. Progessie is hier degradatie in functionaliteit.

    • Redelijke tarieven en als het werkt mooi, maar bij problemen wegwezen. Dus neem NOOIT een abonnement, blijf bij prepaid en gebruik de bundels.
    • Het bellen en internetten weer tegelijk mogelijk maken op 4G en betere klantenservice, doen wat je beloofd, problemen echt oplossen.
    1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Maria Caro-Garcia 25-11-2021 - 13:16

    Klantenservice gebeld voor 2 jaar abonnement, naar mijn ervaring met Richard van de klantenservice heb ik ervan afgezien.
    Abonnement neem ik bij een ander bedrijf.

    4
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 7
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 7
    Amber 28-8-2021 - 13:25

    Let op! EU bundel, maar onderstaande meegemaakt.

    Ik was op vakantie in Kos. Ging naar de thermen wat in het puntje ligt. Kreeg een sms dat ik in Turkije was, niet gezien
    , Data aan laten staan, een extra rekening gekregen!! Geld niet terug gekregen!! Terwijl ik gewoon in de EU was en niet in Turkije. Zeer slecht

    Reacties

    sylvie 29-9-2021 - 12:26
    Hallo Amber, zou je me kunnen zeggen hoe dit opgelost werd ? Bij welke provider ben je ? Mvg
    Sylvie
    3
    Facturering: 3
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: 8
    Aziz 3-7-2021 - 21:46

    Ik heb 2 jarige sim only
    Eerste jaar ging goed.
    Sinds Auguatus 2020 trage internet,
    Bellen en gebbeld worden op 200 meter van huis happert beller hoort mijn niet en ik hoor
    De beller ook niet het hapert even en dan word
    Verbinding verbroken ..

    Maanden lang meerdere malen de klantenservice gesproken een ze bloven
    Dat ze oplossen ze steurden sms en
    Met bedoeling dat netwerk opnieuw geinstaleerd
    Te worden .
    Ontvangen Sms'jes werkt niet.

    Lang gewacht begin juni heb ik weer gebbeld
    mw zegt de probleem ligt aan je toestel
    niet aan ons netwerk .

    Ze Adviesseert de toestel te vervangen
    ik heb het gelijk gedaan en zelfde probleem Blijft.

    In mei 21 heb ik met klantenservice weer
    Geproken dat ik all lange tijd bovengenoemde
    Probleem besproken heb en is er niks
    Opgelost en zijn er notities bekend eigenlik
    Mevrouw heeft mij geadviesseerd
    Om op 3 plaatsen te gaan probberen waar
    Internet niet doet en tijden vaststellen.
    Ik was de hele dag mee bezig en
    Mevrouw heeft beloofd dat ze de laat KPN onderzoek doen .
    Als uit het onderzoek blikt dat de probleem
    Aan ons netwerk ligt dan kan jij je abbonnement opzeggen en wordt teveel Betalde facteuren terug betaald.

    Na nog 3 keer contact met nummer 1200
    leverde niks op

    ik heb een klacht ingediend ,
    In juni werd ik gebbeld door een autoritaire
    Meneer hij zegt van dat de KPN heeft het onderzoek gedaan en de probleem ligt niet
    Aan ons netwerk maar aan jou toestel.


    Ik zei waarom kpn ligt ik jeb 3 toestellen
    Geprobeerd een in alle 3 toestelen
    Heb ik zelfde probleem.
    Meneer zegt tegen mijn van jij moet het met Mijn het doen en dat is het.
    Een ik bel jou rond 15;00 uur terug en dan
    leg ik jou meer uit.

    Meneer heeft mijn niet meer gebbeld volgende Dag heb ik zelf gebbeld om na te vragen
    Kreg een mevrouw aan de lijn,
    zij zegt even wachten ik ga even na vragen
    ze zit mijn op de wacht.
    3 kwartier lang moet ik wachten een
    ze komt weer zegt tegen mijn jou klacht is in Behandeling en we wachten op KPN.
    Ik zeg mevrouw ik was giesteren gebbeld door meneer en hij zei dat de klacht was behandeld
    Door KPN een probleem ligt Aan de toestel
    zij zegt nee we wachten nog tot eind van deze week de kpn Af.
    Eind van deze week bellen wij u hierover.

    Ik ben tot nu toe niet meer gebbeld door LEBARA
    Maar elke maand incasseren ze wel 10 Euros
    Af .

    • Geen plus punten ..
    • LEBARA mpet Stoppen met oplichting praktijk.
    6
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 7
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Koert Noordhuis 18-5-2021 - 10:42

    Op zich prima provider (dekking) Alleen opzeggen lijkt onmogelijk, nu eindelijk na 3 maanden wel gelukt. Elke maand wel gezeur met automatische incasso's die niet afgeschreven worden en daarna de nodige brieven met waarschuwingen. Ik ga om deze reden stoppen met deze provider. Ik betaal liever wat meer, zonder al het gezeur er om heen.

    • Goedkoop (duurkoop)
    • Facturering / opzeggen
    3
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 5
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Patrick 30-1-2020 - 18:00

    Het is zowat onmogelijk om op te zeggen. Afspraken die je maakt met de klantenservice worden niet nagekomen en op lossingen worden niet aangereikt. Na extra maanden te hebben betaald (ik dacht opgezegd te hebben) zou de opzegging met terugwerkende kracht van 1 maand in gang worden gezet. Evengoed wordt er geld van me rekening afgeschreven. Dan denk je er wel uit te kunnen komen met de klantenservice. Nou mooi niet.

    Het gaat om 10 euro, maar het is een principe kwestie geworden. Aangegeven dat ik niet ga betalen en dat ga ik niet ook niet doen. Ik ben ook klaar met bellen (duurt minimaal een half uur voordat je iemand aan de lijn hebt), want je wordt toch niet geholpen. Het zal wel een rechtsbijstand verhaal worden, maar ik gun ze geen cent meer. Gelukkig kunnen we tegenwoordig onze gal spuwen op het internet 😉

    Nooit meer Lebara voor mij.

    • Goedkoop
    • Klantenservice dit is toch niet van deze tijd! Maar goed de reviews zijn al slecht, slechter kan toch niet.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie