Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Sim kaart gekocht, volgens de folder en degene die mij het kaartje hebben verkocht zou naast 1 gb internet een uur gebeld worden in europa maar ook in Marokko. Ik kocht hem speciaal om naar marokko te bellen. Ik heb niet eens 6 a 7 seconden gebeld en toen was het beltegoed al op. Toen ik contact met Lebara opnam werd mij heel rustig verteld dat Lebara mij verzuimde om een sms-je te verzenden. Daardoor is mijn beltegoed buitenland niet geactiveerd. Toen ik hoe gaat Lebara dit oplossen, zei degene die ik aan de telefoon had dat ik opnieuw mijn beltegoed moest opwarderen. Daarbij zei hij dat hij geen garantie kon geven dat het deze keer goed gaat. Wat is dit voor een raar bedrijf. Ik ben nu mijn tien eur kwijt. Mensen denk goed erover na voordat je in zee gaat met Lebara, je wordt genept waar je bij staat.
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 5
    • Bestelproces: 6
    Aanrader? Nee
    peter van der Meer op 20-12-2017 om 10:09
    Heb een lebara sim kaart al 5 jaar, nu in eens werkt hij niet meer, via een ander sim gebeld, ja te lang niet gebruikt, kijkt u maar eens in de levering voorwaarden, weg 60 euries, en nog geen eens einde van het betaalde termijn, zonder waarschuwing gewoon afgesloten, nu hoor ik van anderen dat dat hun ook overkomen is, reden te weinig 06 nummers, ja en wie smijt er nu met 06 nummers, lebara misschien met gratis sim,
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Zoals andere operators rooming in de EU misschien ?
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Van Steenis op 13-12-2017 om 12:19
    Gisteren mijn beltegoed met 10 euro opgewaardeerd. Blijkt dat nu nog maar geldig te zijn tot januari! (Vroeger was dat 6 maanden.)
    Na januari ben ik helemaal klaar met Lebara!
    Pluspunten
    • Geen. Geld verdwijnt gewoon als sneeuw voor de zon!
    Verbeterpunten
    • Bereikbaarheid klantenservice, antwoord geven op vragen, beltegoed niet na een maand ongeldig verklaren!
  • Beoordeling: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Bestelproces: 6
    • Prijsstelling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Jan van der Beek op 3-12-2017 om 14:29
    Ik heb nog nooit zo'n bedrijf mee gemaakt als dit, heb een extra sim aangeschaft bij hun om mijn normale telefoon wat te ontlasten. In gebruik gesteld en gelijk ook met 50 € opgewaardeerd dus voorlopig genoeg tegoed dacht ik. Alleen, na een aantal maanden niet gebruikt te hebben wil ik er een keer mee bellen en dus niet he, na contact met hun uiteindelijk het verlossende woord dat ik eerst mijn kaart met een klein bedrag moet opwaarderen om mijn kaart weer te kunnen gebruiken. WAAROM opwaarderen er staat meer dan 50 € op. Ik heb geleerd hiervan zogenaamde prijsvechters, ik ga wel wat meer betalen voor betere service.
    Pluspunten
    • Geen enkel
    Verbeterpunten
    • Service
  • Beoordeling: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Nee
    jan giesen op 22-11-2017 om 14:04
    waarom kan ik vanuit Rusland niet met Nederland bellen?
    Pluspunten
    • in Nederland geen problemen
    Verbeterpunten
    • zorgen voor werelddekking
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 6
    • Online dienstverlening: 3
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 3
    • Klantenservice: 3
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Michele Zundo op 2-11-2017 om 16:48
    Outrageously priced company with misleading price indication and dishonest advertising. The 10-20 is a con scheme that will simply make you pay twice every phone call. It is also never clear how much money you have in your account. Considering also the fix expenses on my other contract with T-mobile I end up spending less than with Lebara. Avoid!
    Pluspunten
    • none
    Verbeterpunten
    • There is nothing to improve. everything from website to the different scheme are just designed to consume you on how much money you are spending.
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    D. de Leest op 18-9-2017 om 11:24
    Je beltegoed is nooit zeker, lebara steelt dit gewoon. Lees de overige berichten.
    Verbeterpunten
    • Cursus eerlijkheid volgen
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    g.h stegehuis op 21-8-2017 om 16:17
    ze hebben zonder bericht ,zogenaamd de regels veranderd,er staat nog 48 euro maar heb niet opgewardeerd zeggen ze dus weg 48 euro .pure dieven provider mensen begin er niet aan

  • Beoordeling: 5
    • Bestelproces: 6
    • Klantenservice: 6
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Gertje op 14-8-2017 om 17:25
    Databundel van 6000MB besteld voor gebruik op vakantie in Zeeland. Bijna nergens bereik en als er al bereik is dan is het met een belaberde snelheid. Nooit meer!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Dekking en data snelheid
  • Beoordeling: 5
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 4
    • Facturering: 5
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 3
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Miranda op 13-8-2017 om 22:08
    10=20 klinkt leuk bij opwaarderen , maar even niet gezien dat dan blijkbaar de tarieven meer dan verdubbelen en internet zelfs 49ct/MB wordt. OK je kan het zien als je goed zoekt, maar gevoeld is het misleiding.

    Dus als je van een actie gebruik maakt : altijd even controleren of de tarieven met dat product niet heel veel hoger zijn dan normaal prepaid.
    Pluspunten
    • Te koop op elke straathoek
    Verbeterpunten
    • Lokkertjes met 10=20euro, maar als tarieven meer dan verdubbelen heb je daar natuurlijk niets aan.

Navigatie