Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Lebara Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lebara Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lebara Mobile. Is Lebara Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lebara Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 7
    • Facturering: 5
    • Prijsstelling: 5
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Klachtenafhandeling: 3
    Aanrader? Nee
    Deze maand prepaid nog geldig ongeveer € 33,00 beltegoed
    kan alleen nog alarm nummers bellen
    Verbeterpunten
    • Eerlijk handelen
  • heb lebara pripay blokkeren ze hem wegens veel gebruik terwijl ik nog zat beltegoed heb wat raar dus als je te veel telefoons krijgt of zelf beldt terwijl je zat beltegoed heb blokkeren ze hem vind het niet normaal meer!
    Pluspunten
    • heb zo nog nooit problemen gehad
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 5
    • Prijsstelling: 4
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 4
    Aanrader? Nee
    Bram Standhart op 28-11-2015 om 20:22
    Op Kos worden de belkosten van Turkije van je beltegoed afgehaald.
    Duur grapje
    Verbeterpunten
    • Zorg dat het product dat je aanbiedt ook werkt zoals aangegeven in folder
    Reacties
    W.Braun op 5-12-2015 om 13:10
    heb meer als 50 euro beltegoed, maar simkaart werkt niet meer (???). simk.nr. 56715422iqpp, tel.nr.0624778044 wil ik gewoon kunnen bellen. Dit gaat niet, mijn mobiel is in orde, heb andere simkaart van vriend ingedaan en die werkte gewoon op lebara, mijnmobiel met mijn simkaart ziet niet eens de lebara provider. Graag oplossing van Lebara (had nummerbehoud)
    W.Braun op 5-12-2015 om 13:11
    heb meer als 50 euro beltegoed, maar simkaart werkt niet meer (???). simk.nr. 56715422iqpp, tel.nr.0624778044 wil ik gewoon kunnen bellen. Dit gaat niet, mijn mobiel is in orde, heb andere simkaart van vriend ingedaan en die werkte gewoon op lebara, mijnmobiel met mijn simkaart ziet niet eens de lebara provider. Graag oplossing van Lebara (had nummerbehoud)
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 3
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    J Brasseur op 12-11-2015 om 23:11
    Goedkoop is duurkoop
    Pluspunten
    • je bent snel van je geld af
    Verbeterpunten
    • Herkent zijn eigen pukcode niet
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 7
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Heb nog 20 euro beltegoed maar kan niet meer bellen.Moet eerst mijn beltegoed opwaarderen.Schande !!!
    Na 5 euro opwaarderen kon ik weer bellen.Contakt met lebara niet mogelijk!!
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 5
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 3
    • Prijsstelling: 3
    Aanrader? Nee
    Wat een ellende op 3-11-2015 om 18:59
    Wat een ellende op 3-11-2015 om 18:54
    Heb een prepaid mobieltje gekocht, lukte niet om te registeren. Het personeel in de winkel lukte het ook niet. Al met al 1.5 uur aan kwijt geweest. Met moeite geld terug gekregen. De website van lebara zit trouwens vol spelfouten, men neemt niet eens de moeite om een goede vertaling te presenteren.
    Pluspunten
    • Geen pluspunt
    Verbeterpunten
    • Opdoeken en overlaten aan providers die wel een goed produkt leveren
  • Beoordeling: 6
    • Prijsstelling: 9
    • Facturering: 9
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 5
    Aanrader? Nee
    Rob Bakker op 31-10-2015 om 17:19
    Ik heb langere tijd gebruik gemaakt van Lebara. Bestellen, verdere afhandeling en opwaarderen gaat prima. Ik had wel steeds het gevoel dat het beltegoed snel verdwijnt, ook met minder bellen. Maar de laatste ervaring heeft mij doen besluiten om over te stappen naar Youfone. Ivm een nieuwe telefoon kon ik gratis 1 nieuwe sim bestellen. Ik had een nano sim besteld. Na een week ontving ik een normale sim. Ben direct gaan chatten met lebara, hierbij het gesprek:
    System: Connected with Henni 5653. Your reference number for this chat session is 272774.
    Rob Bakker: Hi, last week I ordered a nano sim for an Iphone, but I received a micro sim.
    Henni 5653: Can you please try to order a new one on our website?
    Rob Bakker: But that will again take a week to deliver.
    Henni 5653: Yes or you can get one in the shops
    Rob Bakker: And there is a maximum of 2 sims per address?
    Henni 5653: Yes true.
    Rob Bakker: I tried to order a nano sim again, but it said the limit is reached.
    Henni 5653: Ah i am so sorry there is nothing that i can do to change the limit for you.
    Rob Bakker: So, I received a wrong sim, and there is nothing you can do?
    Henni 5653: I am so sorry, i can't.
    Rob Bakker: Than you just lost a customer.
    Rob Bakker: Have a nice weekend
    Henni 5653: I still wish you a beautiful weekend.
    Pluspunten
    • Bestellen, verdere afhandeling, opwaarderen en dekking
    Verbeterpunten
    • customer service,
    Reacties
    Wat een ellende op 3-11-2015 om 18:54
    Heb een prepaid mobieltje gekocht, lukte niet om te registeren. Het personeel in de winkel lukte het ook niet. Al met al 1.5 uur aan kwijt geweest. Met moeite geld terug gekregen. De website van lebara zit trouwens vol spelfouten, men neemt niet eens de moeite om een goede vertaling te presenteren.
    W.Braun op 5-12-2015 om 12:54
    heb meer als 50 euro beltegoed, maar simkaart werkt niet meer (???). simk.nr. 56715422iqpp, tel.nr.0624778044 wil ik gewoon kunnen bellen. Dit gaat niet, mijn mobiel is in orde, heb andere simkaart van vriend ingedaan en die werkte gewoon op lebara, mijnmobiel met mijn simkaart ziet niet eens de lebara provider. Graag oplossing.
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 9
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    slechte website,
    Je komt er niet meer in als gast. Herkent de eigen lebara tel. nr. niet eens. Probeer mijn beltegoed om te zetten naar internet bundel maar lukt niet omdat je er niet in komt.
    Probeer een account aan te maken met je lebara nr. kent het steeds de nr. niet. Valt niks mee te beginnen. Na deze beltegoed stop ik ermee.
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 3
    • Online dienstverlening: 3
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    Als je niet opwaardeerd ben je je nummer kwijt schandalig
    Pluspunten
    • -------- punten
    Verbeterpunten
    • nummer behouden zonder opwaarderen graag
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Henk van Wijk op 15-10-2015 om 16:26
    Je koopt steeds bel tegoed, er wordt weinig gebeld maar je moet steeds op waarderen dan staat er voor € 100, aan beltegoed. en dan plotseling ben je alles kwijt tot je nummer toe. heb je weer beltegoed aan geschaft kan je niet meer op waarderen omdat je nummer in een keer weg is of geblokkeerd. dat is pas oplichting. de klanten service is niet te bereiken je blijft maar hangen en dat kost je ook nog steeds €0,35 plus je telefoonkosten. heb je een sterf geval ben je niet bereikbaar dit is toch wel heel erg vindt ik>
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • betere klanten service.

Navigatie