Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo wijzigt beltarieven per 1 augustus

door Jeanet Woldring

Per 1 augustus wijzigt Ziggo de telefonietarieven van Alles-in-1. Met dit pakket kijkt u digitale televisie, heeft u snel internet en belt u gratis naar andere Telefonie-abonnees van Ziggo.

Ziggo heeft gemerkt dat abonnees vaak met hun vaste telefoon naar mobiele nummers bellen. Om hierop in te spelen past het bedrijf per augustus a.s. de tarieven aan en wordt bellen naar mobiele nummers goedkoper. Een aantal andere tarieven wordt daarentegen hoger. Bellen naar andere Ziggo Telefonie-abonnees blijft gratis met een Alles-in-1 abonnement.

Wat verandert er? 


Het starttarief is per gesprek en de gesprekstarieven zijn per minuut. Daarnaast wordt het starttarief voor een collect call verhoogd van € 2,95 naar € 5,50. Ook wordt het tarief van semafonie verhoogd van € 0,055 starttarief en  € 0,169 per minuut naar € 1,30 per bericht.

Voor wie deze tariefswijzigingen een reden is om het abonnement op te zeggen, kan dit voor 1 augustus telefonisch doen. Het abonnement wordt dan per 1 augustus kosteloos stopgezet.

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie