Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo stopt met onderling gratis bellen

door Jeanet Woldring

Per 1 april 2014 past Ziggo de tarieven aan. Een belangrijke wijziging is het vervallen van het kosteloos bellen naar andere vaste Ziggo aansluitingen. Nu is onderling bellen nog gratis, dan gaat het 9 cent per minuut kosten, plus een starttarief van 9 cent. Om gratis onderling te kunnen bellen, is een aanvullend abonnement van 9,95 euro per maand nodig. Hiermee volgt het bedrijf UPC, die deze optie per 1 januari afschafte. Ziggo geeft aan dat het met deze wijzigingen de ontwikkelingen in de markt volgt.

VolopBellen Altijd: onbeperkt naar vast én mobiel

Bellen naar mobiele nummers wordt juist gratis. Dat geldt voor abonnees met het VolopBellen Altijd pakket. Voor 9,95 euro per maand kunnen klanten gratis naar mobiele nummers bellen, waar zij tot 1 april een starttik van 9 cent betalen plus 9 cent per minuut.

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 15 landen vervalt ook

Ook het gratis bellen naar vaste nummers in 15 landen gaat eruit. Hiervoor gelden vanaf 1 april 2014 de internationale gesprekstarieven per land.

Alles-in-1 pakketten duurder

De Alles-in-1 pakketten Basis, Plus en Extra worden een euro per maand duurder. Vanaf het tweede kwartaal betalen abonnees respectievelijk 44,95, 54,95 en 64,95 euro per maand voor de genoemde pakketten. Het maandtarief van TV Plus stijgt van 8,50 naar 9,95 euro. Ook TV Extra wordt duurder: van 13,50 wordt de prijs nu 13,95 euro per maand.

Klanten die het niet eens zijn met de prijsaanpassing kunnen kosteloos opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Gratis via 1200 vanaf de vaste telefoonaansluiting van Ziggo of 0900 – 1884 (€ 0,10 per minuut).

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie