Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone start welkomsttoon

Een muziekje te horen krijgen in plaats van het gebruikelijke tuut-tuut-tuut, als je iemand belt. Vodafone introduceert maandag de welkomsttoon in Nederland, zo laat het telecombedrijf weten.

De welkomsttoon is te vergelijken met de beltoon die mensen op hun mobiele telefoon kunnen instellen en elk mobieltje is er geschikt voor. De nieuwe dienst past in het ,,persoonlijk maken'' van de mobiele telefoon, aldus het bedrijf.

Klanten kunnen één algemene toon kiezen. Maar zij kunnen die ook afstemmen op degene die belt door verschillende melodietjes te koppelen aan verschillende telefoonnummers. ,,Een vriend die belt, kan je dan verwelkomen met zijn favoriete muziek. Of je kiest voor verschillende tonen voor overdag, of 's avonds''.

Door de toon heen is nog wel het aloude tuut-tuut-tuut te horen, zodat mensen die bellen, weten dat zij op verbinding wachten.

De nieuwe toon wordt niet net als de beltonen gedownload, maar afgespeeld op het netwerk. Voor het instellen van een welkomsttoon betaalt de klant, afhankelijk van zijn keuze, tussen 0 en 2 euro. Daarnaast kost de dienst per maand 1 euro.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie