Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

'Vodafone komt met nieuwe sim-only abonnementen'

door Jeanet Woldring

Vodafone is van plan om nieuwe sim-only abonnementen te introduceren onder de naam Red.
 
Dat zou blijken uit informatie die in handen is van Tweakers. Klanten zouden bij een Red-abonnement zelf een telefoon op afbetaling kopen. De telefoon is dan wel eigendom van de klant. Het toestel zou dus niet worden geleased, zoals bij KPN het geval is.

Het goedkoopste abonnement zou 44 euro per maand gaan kosten. Daarbij zijn 400 belminuten en sms'jes en 500MB data inbegrepen. Onbeperkt bellen en sms'en met 1GB data zou 49 euro gaan kosten en onbeperkt bellen en sms'en met een databundel van 4GB zou 55 euro per maand kosten.

De abonnementen moeten volgens Tweakers op 4 maart worden geïntroduceerd. Vodafone wil geen commentaar geven op het bericht.

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie