Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone factuur uploaden in RekeningScan weer mogelijk

door Anniek Kruijer

rekening-vodafone.jpgGoed nieuws voor Vodafone-klanten die gebruik willen maken van onze RekeningScan! De telefoonrekeningen zijn weer in pdf-vorm te downloaden via My Vodafone. Dit betekent dat je facturen ook weer geüpload kunnen worden in de RekeningScan. Zo krijg je inzicht in je verbruik en ontdek je hoeveel je kan besparen!

Sinds begin 2015 konden er geen pdf-bestanden meer gedownload worden, omdat de provider deze dienstverlening integreerde in de My Vodafone-pagina's. De actie is teruggedraaid omdat veel mensen erom bleven vragen. De rekening zijn terug te vinden via My Vodafone.

Wat doet de RekeningScan?

Geen idee hoeveel minuten, sms-jes en mb’s je verbruikt? Grote kans dat je een véél te ruime of juist een te krappe bundel hebt waardoor je onnodig teveel geld kwijt bent aan je telefoonabonnement. Upload je rekening en krijg direct inzicht in je verbruik en ontdek hoeveel je kunt besparen. Buitenlandverbruik (roaming en bellen/sms'en naar het buitenland), bellen naar servicenummers of andere diensten worden buiten beschouwing gelaten. Ook zakelijke rekeningen worden, in verband met de btw, niet door de RekeningScan geanalyseerd.

Rekeningscan.JPG

Welke providers?

Op dit moment ondersteunt de RekeningScan de rekeningen van Ben, Hi, hollandsnieuwe, KPN, Simyo, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone, Youfone en Ziggo Mobiel.

Naar de RekeningScan

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie