Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC met goedkoop mobiel prepaid bellen

UPC introduceert mobiel prepaid bellen. Vanaf nu kunt u met UPC Mobile prepaid bellen en sms-en tegen concurrerende tarieven.

Bellen kost bij UPC Mobile 18 cent per minuut zowel naar vaste als naar mobiele telefoonnummers in Nederland. Ook maakt het niet uit of u 's avonds of overdag belt: de tarieven zijn altijd hetzelfde, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het starttarief is 10 cent per gesprek, terwijl dat bij de meeste andere aanbieders 7 cent is. Een sms'je versturen kost 9 eurocent en daarmee is UPC even voordelig als Hi. Bij de andere mobiele operators is het versturen van een tekstberichtje ruim twee keer zo duur, behalve Telfort die met 8 cent het voordeligst is. 

UPC Mobile heeft ook een kleine vergelijking met andere mobiele aanbieders gemaakt, waarbij de vergeleken tarieven alleen de standaardtarieven zijn. De piek- en daltarieven, bel- en sms-tegoeden e.d. worden buiten beschouwing gelaten, alsmede de tarieven van de aanbieders die geen eigen netwerk hebben. Wie een complete vergelijking wil, kan daarom beter de Tariefvergelijking of de Belwijzer van Bellen.com raadplegen. Bij 'normaal' belgedrag zal blijken dat UPC als voordeligste uit de bus komt. 

Een Prepaid startpakket of een mobiele telefoonpakket is online te bestellen via UPC Mobile. Eén van de manieren om uw beltegoed aan te vullen, is door een nieuwe beltegoedkaart te kopen bij een UPC Mobile verkooppunt of bij een van de ruim 15.000 verkooppunten van beltegoedkaarten. U kunt uw beltegoed ook online opwaarderen via My Mobile. Daar kunt u een opwaardeercode kopen van tien of twintig euro.

Via My Mobile kunt u online een aanvraagformulier voor nummerbehoud invullen. UPC regelt dan dat uw oude nummer gemiddeld binnen 12 werkdagen weer actief is, zonder dat u contact hoeft op te nemen met uw vorige mobiele aanbieder. De administratiekosten voor nummerbehoud zijn eenmalig negen euro.  

Met deze dienst wil UPC de strijd aan met de gevestigde mobiele telefoonaanbieders. UPC Mobile maakt gebruik van het netwerk van telecomaanbieder Orange en heeft daardoor een landelijke dekking.

De tarieven zijn inmiddels ingevoerd op Bellen.com, zowel in de Tariefvergelijking als in de Belwijzer. Ook bellen vanuit het buitenland is mogelijk met UPC Mobile. Deze tarieven zullen een dezer dagen worden ingevoerd op Vakantiebellen.com.

Gepubliceerd: dinsdag 30 augustus 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie