Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort met gratis belstatus app

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort biedt klanten met een mobiel abonnement de gratis BelStatus app. Met deze app heeft u via uw smartphone actueel inzicht in uw verbruik en kosten van uw mobiele telefoonabonnement. De BelStatus app is gratis te downloaden in de Android market en binnenkort in de Iphone App Store. Wie geen iPhone of Android toestel heeft, kan gebruik maken van de webversie.

Geen verrassingen op factuur
Met de BelStatus app weet u altijd hoeveel minuten, sms’jes en MB’s u heeft verbruikt en hoeveel tegoed u nog over heeft. En hoeveel dagen het duurt totdat u weer een nieuw tegoed krijgt. Ook ziet u de kosten voor de huidige en de afgelopen maand. U krijgt dus niet alleen inzicht in uw data, maar in al uw bundels, wat uniek genoemd wordt door Telfort. Met de Belstatus app kunnen vervelende verrassingen op uw factuur voorkomen worden.
 
Inschatten dataverbruik moeilijk
Bellers vinden het moeilijk om in te schatten hoeveel ze verbruiken. En dat is belangrijk om binnen de bundel te blijven, aangezien de buitenbundeltarieven aanzienlijk hoger zijn. Met name het gebruik van mobiel internet vinden klanten erg moeilijk inschatten.

Telfort klanten kunnen kiezen uit drie 'Surf&Mail' bundels voor mobiel internet op de smartphone. De kleinste met 200 MB kost 7 euro en voor de grootste met 1,5 GB betaalt u 16 euro per maand.  Daar tussenin zit Surf&Mail 1 GB voor 11 euro. In vergelijking met andere operators is Telfort in dit opzicht tamelijk voordelig. De meeste concurrenten vragen voor dezelfde hoeveelheid data ongeveer het dubbele, zo blijkt uit onze vergelijking en uit 'De beste sim only's met mobiel internet.'

Onderdeel van Telfort BelBewust
De BelStatus app is onderdeel van Telfort BelBewust, een serie handige diensten die Telfort begin dit jaar geïntroduceerd heeft om inzicht te geven in verbruik en belkosten.

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.