Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Storing Vodafone opgelost

door Jeanet Woldring

Klanten van Vodafone kunnen weer probleemloos bellen en sms'en. De storingen zijn verholpen. Dit meldde het belbedrijf donderdagavond.

De netswerkstoring begon woensdagmiddag in een van de 'verkeersknooppunten'. Vodafone heeft een speciaal telefoonnummer opengesteld voor klanten die vragen hebben: 0800-1258. Ook de website is weer goed bereikbaar.

Vodafone liet in een reactie weten het vervelend te vinden dat de klanten last hebben gehad van de storing. De woordvoerder zei dat klachten over de storing niet anders behandeld zullen worden dan andere klachten. Technici van het bedrijf zijn nog op zoek naar de exacte oorzaak van de netwerkstoring.

Ook klanten van Lycamobile konden niet meer bellen. Deze prepaidaanbieder (MVNO) is wegens betalingsachterstand onlangs overgestapt van T-Mobile naar het netwerk van Vodafone.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie