Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Orange Breedband gaat Online heten

6 reacties

Net nu Nederland oranje kleurt, verandert internet provider Orange Breedband van naam en kleur. Op 26 juni aanstaande wordt de naam omgedoopt in Online. De naamswijziging is een gevolg van de overname van Orange Nederland door het mobiele telecombedrijf T-Mobile.

T-Mobile nam vorig jaar voor ruim 1,3 miljard euro Orange Nederland over van France Télécom. Onderdeel van de afspraken was dat de naam Orange voor 1 juli dit jaar zou verdwijnen op de Nederlandse markt. France Télécom hanteert deze naam namelijk nog in andere landen.  De internettak van Orange telt  zo'n 360.000 klanten.

Met de nieuwe naam wil de internetprovider een nieuwe weg inslaan. ‘Toegang hebben tot het internet en je e-mail, is in Nederland net zo vanzelfsprekend als het water dat uit de kraan komt,’ aldus Bernard Uyttendaele, algemeen directeur van Online. 

‘Online staat dáár voor: zorgeloos online zijn. Dat is waar onze klanten behoefte aan hebben. Daarom zorgen wij er voor dat zij, ook tijdens de naamswisseling, zorgeloos gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Zo blijven alle e-mailadressen en VoIP nummers het gewoon doen. Onze algemene voorwaarden zijn niet inhoudelijk veranderd, maar wel in toegankelijke taal herschreven. Wij starten niet direct  met grote campagnes. Eerst nemen we de tijd om onze klanten te laten ervaren waar we voor staan,’ aldus Uyttendaele.

Klik hier voor Online aanmelden voor Orange Breedband alias Online

Reacties (6)

Geplaatst door: van der sluijs ()

wij met u referenties W1479885 doen een boekje open over online u stuurd ons
intrum jusstitie toe en zijn al 6-of 7 jaar geen lid meer toch rekeningen blijven
sturen,schandalig van dit bedrijf wel 6 jaar lang geld af halen inmddels 1000 euro
onterecht ze zijn jullie vergeten kapot te schieten om wij arme mensen
geld af tetroggelen,misselijk makend gegroet H.VAN DER SLUIJS
Te: TERBORG ACHTERHOEK.

Geplaatst door: Rosemarie Sommer ()

het zou heel fijn zijn als ONLINE BREEDBAND eerst eens zou kontroleren welke klanten tot hun bestand behoren,voor ze je een deurwarder op je dak sturen ik ben al sinds mei 2008 geen klant meer van ORANGE [ONLINE BREEDBAND] ik dacht eindelijk af te zijn van de ORANGE HORROR ,en nu begind deze ellende weer opnieuw

Geplaatst door: Trees ()

albert: denk dat ze in nederland die naam niet gebruiken om asociatie met `trots op nederland` te voorkomen (tonline). Vind het erg jammer en verwarrend. Ik wil beide partijen aanraden dit in de toekomst beter met elkaar af te stemmen.

Geplaatst door: albert ()

als je na gaat dat het in deutschland T-online heet

Geplaatst door: - ()

Best wel oké de naam
tja

Geplaatst door: Pretletter ()

Ik vind de volgende naam leuker.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie