Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Onbeperkt internetten met Simyo Prepaid

door Els Werkman

Logo van SimyoZoals de naam al doet vermoeden: met de nieuwe maandbundel Onbeperkt MB's kun je dertig dagen onbeperkt internetten. Deze bundel met lage internetsnelheid is vanaf 10 december 2019 voor een tientje per maand aan te schaffen bij Simyo Prepaid, via Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app.

Wat kun je met Onbeperkt MB's?

Onbeperkt MB’s is een internetbundel op het 4G netwerk maar met begrensde snelheid. De maximale snelheid die je kan bereiken is 128 Kbps. Je kunt er wel mee WhatsAppen, maar geen (of moeilijk) YouTube filmpjes bekijken. E-mailen is ook mogelijk, maar Spotify streamen gaat niet lukken. Ter vergelijking: met de andere internetbundels (150 MB, 500 MB, 1000 MB, 2000 MB) krijg je een  maximale downloadsnelheid van 256 Mbps en een  maximale uploadsnelheid van 150 Mbps.

simyo-prepaid-onbeperkt-internet.PNG

De bundel is in Nederland en in de andere EU-landen te gebruiken. Reis je buiten de EU? Dan kun je deze onbeperkt internetbundel niet gebruiken, bij Simyo ga je dan € 5 per MB betalen. Dit is duur, maar omdat de internetsnelheid in dit geval ook laag is, maak je niet snel veel kosten. Toch is ons advies om mobiel internet niet te gebruiken buiten de EU.

Ook nieuw: 2 GB

Simyo introduceert tegelijkertijd een 2 GB (2000 MB) bundel voor € 12,50 per maand. Dat is weliswaar duurder dan onbeperkt, maar dan krijg je ook een veel hogere snelheid.  Tot nu toe was de 1 GB bundel de grootste bundel. Je kunt hier prepaid van Simyo bekijken en bestellen.

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie