Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe Vodafone abonnementen: meer data en korting

door Jeanet Woldring

vodafone.gifVodafone heeft maandag 4 maart zijn abonnementen gewijzigd. De Red-abonnementen krijgen grotere databundels en Ziggo-klanten krijgen korting op Start-abonnementen. De Red Super- en Start S-abonnementen zijn verdwenen. De wijzigingen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Met de nieuwe abonnementen wil Vodafone klanten 'nóg meer data bieden, zeker als ze ook Ziggo hebben, vaak voor een lagere prijs'.  Met de versimpeling van het assortiment wordt het voor klanten nóg makkelijker om het juiste product te kiezen, vermeldt het persbericht. Halverwege 2017 vergrootte Vodafone ook al zijn databundels ook toen werd het aanbod versimpeld.

Red-abonnementen

De nieuwe Red-abonnementen krijgen meer data. Voor een klant die Vodafone met Ziggo combineert, geldt een verdubbeling van de databundels, als onderdeel van de Non Stop Gratis Extra’s. Daarnaast verlagen de Red Essential en Red Together in prijs en zal Red Super verdwijnen.

Wijzigingen Red abonnementen:

•    Red Essential van 3 GB naar 5 GB, prijs van € 27 naar € 25 per maand (2-jarig abonnement).
•    Red van 10 GB naar 15 GB.
•    Red Super verdwijnt uit het assortiment (onbeperkt bellen, 20 GB).
•    Red Together 40 GB, prijs van € 45 naar € 35 per maand (2-jarig abonnement).

De basisprijs van Red Together is dus flink omlaag gegaan en de korting die Ziggo-klanten krijgen is ook nog eens toegenomen van 5 euro naar 7,50 euro per maand. De datahoeveelheid is nog steeds 40 GB en 80 GB om te delen, wat verdubbeld wordt bij Ziggo-klanten.

De hoeveelheid data van Red is verhoogd naar 15 GB en van Red Essential naar 5 GB. Vodafone verdubbelt de databundels voor Ziggo-klanten en hetzelfde geldt voor de Start-abonnementen. Ziggo-klanten krijgen daarnaast 2,50 euro korting per maand bij afname van een Start-abonnement en 5 euro bij Red.

Start-abonnementen

Bij de nieuwe abonnementen Start M, L en XL geeft Vodafone maandelijks € 2,50 korting als men ook Ziggo-klant is. Daarnaast is de prijs van Start XL verlaagd en verdwijnt Start S uit het assortiment.

Wijzigingen Start-abonnementen:

•    Start S verdwijnt uit het assortiment (150 belminuten, geen data voor € 10 per maand).
•    Start M: prijs van € 11 naar €11,50 per maand en € 2,50 korting per maand als men ook Ziggo-klant is. 
•    Start L: prijs van € 13 naar € 13,50 per maand en € 2,50 korting per maand als men ook Ziggo-klant is.
•    Start XL: prijs van € 20 naar €17,50 per maand en € 2,50 korting per maand als men ook Ziggo-klant is.

In de loop van maandag kun je de nieuwe Vodafone abonnementen vergelijken en bestellen op Bellen.com.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie