Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Meer tv op mobieltjes bij Vodafone

Vodafone bellers met een UMTS abonnement kunnen binnenkort nog meer tv op hun mobiele telefoon kijken. Het bedrijf sloot daartoe  samenwerkingsverbanden met verschillende  productiemaatschappijen zoals Twentieth Century en voetbalorganisatie UEFA.

Zo kunnen voetbalfans tv-programma's gaan bekijken van twee minuten met daarin voorbeschouwingen, hoogtepunten en doelpunten uit de Champions League. Muziekzender MTV gaat twee kanalen vullen en er zijn overeenkomsten gesloten met Chilli TV, Fashion TV, Discovery Channel, Eurosport, Twentieth Century Fox Television en HBO.

Vodafone Nederland biedt met Live TV al toegang tot verscheidene tv-zenders. Daardoor is bijvoorbeeld Big Brother op een mobieltje te zien, net als de nieuwsuitzendingen van de NOS en RTLZ.

Om de mobiele tv-zenders te kunnen bekijken, moeten abonnees over een UMTS-abonnement beschikken en een bijpassende telefoon, zoals bijvoorbeeld de Samsung Z500. Abonnees kunnen, behalve bellen, ook met ADSL Lite-achtige snelheden bestanden downloaden naar de mobiele telefoon, wat het ontvangen van videobeelden mogelijk maakt.

Gepubliceerd: dinsdag 6 december 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie