Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis online gespecificeerde nota Edutel klanten

Leestijd: 1 minuut

Sinds 1 november jl. kunnen Edutel klanten op de website van Edutel gratis hun gespecificeerde rekening bekijken. Tot op heden stond de persoonlijke rekening al wel op de site, maar deze was niet gespecificeerd. Daardoor kon men als klant alleen het totaalbedrag per gebruikte dienst bekijken.

Na meerdere verzoeken van klanten is besloten alle rekeningen gespecificeerd te publiceren. Nu is het mogelijk per maand precies te zien welke diensten gebruikt zijn: hoe lang en wanneer men gebeld heeft en/of gesurft op internet. Men vindt zijn/haar on-line rekening op het onderdeel 'Klanten'. Door op de Klantenpagina de laatste zes cijfers van het Persoonlijk Communicatie Nummer (PCN) en de pincode in te voeren, kan men per uur de actuele rekening bekijken. Bovendien is de rekening van oktober online gezet onder 'Vorige maand', mocht men deze nog eens willen bekijken.

Edutel hoopt haar klanten met deze nieuwe service van dienst te zijn. Voor vragen of suggesties kan men mailen op het volgende adres: info@edutel.nl.
Geactualiseerd: donderdag 7 november 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.