Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  3
  Bestelproces: 3
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 3
  Facturering: 7
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Hans 9-12-2017 - 12:02

  Door de 2 traps organisatie van Vodafone met Vesta Payments is het bijzonder moeilijk om opwaarderen met prepaid te regelen. Als het fout gaat wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en niemand lost het op. Het enige advies wat je krijgt is om nogmaals te betalen dan wordt je simkaart weer actief gemaakt. Mooi niet, gewoon opgezegd.

  • stop met Vesta Payment, ga direct zelf de betalingen regelen zoals andere providers. Problemen van klanten moet je oplossen en ze niet laten stikken. Zorg dat de prepaid klant ook kan inzien hoeveel data en minuten verbruikt worden van de gekochte bundels. Online loopt Vodafone ver achter.
  1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Nadia Durinck 26-11-2017 - 15:44

  Al jaren ben ik een loyale klant bij Vodafone. Voor een lange tijd ben ik tevreden geweest met de service die het bedrijf levert, maar daar is de afgelopen maanden verandering in gekomen. Hierbij raad ik iedereen sterk af om een contract aan te gaan met dit afschuwelijke bedrijf. Hoe zij met hun klanten om gaan is schandalig.

  Het begon allemaal toen ik, als loyale klant van Vodafone, een nieuw abonnement wilde afsluiten met daarbij de aanschaf van een nieuwe IPhone. Hiervoor bezocht ik de Vodafonewinkel op de Lijnbaan van Rotterdam. Toen ik een gesprek aanknoopte met een medewerker om een nieuw abonnement aan te vragen en informatie over het bestellen van een nieuwe IPhone Plus, reageerde hij ongeïnteresseerd en vroeg hij mij zelfs “Wat wil je nou?”. Uiteindelijk kwam uit het gesprek dat ze op dat moment niks op voorraad hadden. Tijdens het gesprek was de medewerker druk bezig met allesbehalve ons gesprek en wilde het gesprek het liefst z.s.m. afkappen.

  Toen ben ik bij een ander filiaal langs geweest in het Alexandrium, hopend dat iemand mij daar wel van dienst kon zijn. Daar werd gelukkig wel hartelijk ontvangen waarbij ik een nieuw abonnement met een nieuwe IPhone aanschafte. De telefoon zou binnen een week geleverd worden aan de winkel. Uiteindelijk heb ik een maand moeten wachten tot ik mijn telefoon op kon halen omdat de telefoon toch niet leverbaar scheen te zijn, waarop Vodafone de schuld op Apple afschoof. Dit lieten zij mij weten door middel van een sms bericht zonder enige uitleg en informatie over wanneer de telefoon dan wel leverbaar zou zijn. Daarnaast had de medewerker mij over gehaald om mijn eigen IPhone 6 in te leveren om zo korting te ontvangen op mijn nieuwe telefoon, mijn telefoon zou immers toch binnen een week geleverd worden. Uiteindelijk heeft Vodafone het opgelost door mij de IPhone in een andere kleur af te leveren, dit was echter wel na bijna een maand.

  Eindelijk had ik mijn nieuwe telefoon met een nieuw abonnement. Volgens de medewerker zou ik met de Ziggo kortingsactie op een mooi bedrag uitkomen met een verdubbeling van data. De blijdschap was van korte duur want er werd te veel geld afgeschreven van mijn eerste rekening en mijn data werd niet verdubbeld. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Vodafone. De klantenservice liet weten dat ik niet onder de Ziggokorting viel en dat ik maar contact op moest nemen met Ziggo omdat ik niet op de lijst stond. Uiteindelijk schijnt het probleem te zijn, dat mijn profiel nog op een oud adres staat. Dit terwijl de medewerker bij aanschaf van mijn nieuwe abonnement mijn adres nog gewijzigd heeft omdat ik aangaf dat deze al jaren niet meer klopt. Toen het adres na een aantal weken nog niet correct was heb ik nogmaals geïnformeerd bij een winkel waarom dit nog niet leek te kloppen. De medewerker gaf aan dat dit zou komen omdat het systeem tijd nodig heeft om het te verwerken en dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.

  Eindstand: na contact te hebben gelegd met Ziggo past Vodafone mijn abonnement aan op de korting waar ik recht op heb. Zij zijn echter niet bereid om mij het teveel betaalde bedrag terug te geven. Daarnaast heeft Vodafone ook haar excuses niet aangeboden. Ik voel me als grofvuil behandeld door Vodafone en ik hoop door middel van deze recensie anderen te behoeden om een contract aan te gaan met Vodafone.

  • Klantenservice. Geen respect naar klanten toe.
  1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: 1
  Facturering: n.v.t.
  Diana 25-11-2017 - 23:27

  Ik had op tijd mijn abonement opgezegd. Ze probeerde nog over te halen als ik mijn abonement niet verlengde ik mijn nummer moest opzeggen. Toen zei ik het maar op en beindigde me abonemment. Werd er toch geld afgehaald van me rekening dus ik in november weer gebeld. Was me abonement niet beindigd hadden ze ook geen notitie van gemaakt (mijn beindiging) terwijl ik wel een mail had ontvangen dat ze het beindigd hadden. Werd door de klantenservice steeds doorverbonden of ze verbraken de verbinding. Ze toonde totaal geen begrip ik werd niet geholpen. Ze wou via de telefoon niet helpen en ik moest helemaal naar de vodafone winkel toe met mijn bewijs dat me abonement beeindigd heb. Zelf konden ze dat niet inzien welke mails ze me hebben gestuurd. Wat echt belachelijk is? In de winkel hoor ik pas ik had een betalingsachterstand en die betaling was nog niet verwerkt daarom konden ze mijn abonement niet beindigen. En dat dat in mijn contract staat dus mijn eigen schuld was ik moest dat weten. Telefonisch heeft niemand toen tegen mij gezegd dat ik het toen niet kon beindigen die vrouw had het toch beindigd. Het klopt allemaal van geen kanten. Nu moet ik veel betalen terwijl ik niet eens gebruik heb gemaakt die maanden. Ik had al een andere abonement afgesloten bij tmobile gelijk toen ik mijn abonement beindigd had bij vodafone. Heb nog nooit zo slechte ervaring meegemaakt!!!

  • Klantenservice
  4
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 8
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: 7
  Marco 14-11-2017 - 19:54

  Vodafone stuurt een e-mail dat ze geen roaming kosten meer rekenen als je vervolgens 300mb binnen je bunden in Belgie verbruikt krijg je een extra rekening van € 40,-- na met de klantenservice gebeld te hebben gezegd dat deze wordt terug gestort binnen 14 dagen. Na drie weken nog niets en zelf het geld terug laten boeken. Nu al drie keer een aanmaning ontvangen en drie keer met Vodafone gebeld en mij toegezegd dat het wordt geregeld. Gewoon een oud hollands zakkenvullend shit bedrijf

  • Alles
  1
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: n.v.t.
  A 2-11-2017 - 14:23

  Op de bestelorder stond een veel hoger bedrag dan afgesproken. Vervolgens heb ik ruim een uur uitleg hierop gezocht. Ben met 6 mensen doorverbonden waarvan niemand wist waar ze het over hadden. Uiteraard heb ik de bestelling direct geannuleerd. Zware teleurstelling!

  • Goede verkooptruckjes door de telefoon
  • Personeel met hersenen aannemen!
  • Geen valse beloftes doen
  6
  Klantenservice: 10
  Facturering: 10
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 3
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 7
  Bereik/dekking: 8
  Oldenburg 31-10-2017 - 18:02

  Jammer dat Vodafone te groot is geworden,de klantenservice per telefoon is niet goed,terwijl de medewerkers wel hun.best doen.
  Je kan beter in een Vodafone winkel je abonnement afsluiten dat is beter.
  Wij hebben momenteel alles.bij Ziggo/Vodafone 4 mobiel abonnementen en alles in 1 ,helaas hebben ze een dubbele abonnement bij Vodafone afgesloten waar we niet meer van af komen en wel voor betalen,das erg teleurstellend,als dit ons te lang duurd en dubbele kosten maken zijn we natuurlijk genoodzaakt om over te stappen en dat is jammer want ze zijn wel goed.

  • Goed bereik en betaalbaar
  • Problemen per telefoon beter oplossen en niet de klachten te veel vooruit schuiven.
  5
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: 10
  Klantenservice: 1
  Facturering: 8
  Prijsstelling: 8
  M. Verhoeven 25-10-2017 - 11:59

  Kastje naar de muur, kastje naar de muur, wachten wachten, kastje naar de muur...

  • vriendelijke medewerkster in winkel
  • klantvriendelijkheid
  • beloftes nakomen
  • meedenken met de klant
  • transparantie
  2
  Bereik/dekking: 3
  Bestelproces: 3
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 3
  Prijsstelling: n.v.t.
  Martin 22-10-2017 - 21:01

  Vodafone belooft je vanalles om je klant te maken, maar komt dit niet na. Als je belt beloven ze het in orde maken, maar dit doen ze niet. Als je wilt opzeggen weigeren ze dit, want dat had je binnen twee weken moeten doen, ook al werkt hun systeem nog steeds niet. Dit is regelrechte fraude

  • Geen
  • Slechte klantenservice. Loze beloftes. Technisch gebrekkig
  4
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 4
  Facturering: 8
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 4
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 7
  Dinand 8-10-2017 - 10:01

  Na 2 jaar was mijn abonnement afgelopen en wilde ik graag verlengen. Niet omdat Vodafone zo goed is maar puur voor het gemak, dacht ik. Omdat ik geen goed verlengingsaanbod op de website kon vinden, heb ik maar even met de klantenservice gebeld. Deze wilde mij echter geen aanbod doen, zelfs niet toen ik zei dat ik dan ga overstappen. Ze doen geen enkele moeite om je als klant te behouden, zeer arrogant.

  • Was leuk toen ze ook nog Vodafone Thuis hadden, mooie gratis extra's.
  • Internet bereik, slechte dekking met name in Duitsland.
  • Arrogante klantenservice.
  1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 1
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  eva 6-10-2017 - 14:49

  wat een bedrijf is dit zeg
  uren in de wacht als naar de klantenservice belt
  niemand weet wat er daarvoor bespreken is totaal geen communicatie onderling.
  telefoon gestolen mag zelf niet tegen betaling een nieuwe regelen
  beloven je terug te mailen maar krijg geen antwoord
  plus ja kan ook niet inloggen op my vodafone zonder het via je mobiele telefoon te bevestigen wat dus niet kan omdat die gestolen is kort om wat een slecht bedrijf

  • ???
  • communicatie
  • geen beloftes maken die jullie niet waar kunnen maken
  Opmerking van de redactie 6-10-2017 - 15:15
  niet schelden aub

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.