Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  2
  Klantenservice: 1
  Facturering: 3
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 4
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 3
  Angela 30-12-2016 - 15:30

  Ik ben al klant bij vodafoon toen het nog Libertel was. Altijd tevreden geweest. MAAR sinds ik mijn abonnement per juli 2016 heb verlengt, heb ik geen buitenland dekking meer. Wat wel in mijn abonnement zit. Ik heb dan ook al regelmatig sinds juli contact gehad met medewerkers van vodafoon. En ook alles geprobeerd wat ze zeggen. Ze hebben 2 x een chase aangemaakt. Na de eerste werd me verteld dat het na de verkeerde afdeling is gestuurd?? Dus na de juiste gestuurd. Beide keren beloofde me de medewerker van vodafoon me na een week te bellen. Natuurlijk niet gebeurd. Toen ik zag dat de 2de chase was opgelost volgens vodafoon. Heb ik weer contact gehad met vodafoon. Want ik had nog steeds geen dekking in het buitenland. Woon vlak bij de grens en ga regelmatig na Duitsland. Had ik wel de meest incompetente persoon van ze aan de lijn. Ik moest mijn mobiel op 4G zetten ipv 3G. Hallo ik heb geen service. O ja zei ze. Dan moest ik maar even bellen met vodafoon als ik weer in het buitenland ben. HOE!!!! Nu ben ik een half jaar verder en nog steeds is het niet opgelost. En van mijn jaar abonnement kan ik alleen af als ik meteen tot juli de abonnementskosten betaal. Terwijl op de site van hun staat dat je ongeacht welk abonnement kan opzeggen met een opzeg termijn van een maand. En er staat nergens dat je dan je abonnement moet afkopen. Geweldig ik betaal ergens voor en hun leveren niet waar ik voor betaal. Ik raad echt iedereen aan om NIET bij vodafoon te gaan.

  1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Klantenservice: 1
  Mirjam 29-12-2016 - 15:12

  Na jaren lang bij vodafone te zitten voor het eerst een telefoon bij abonnement besteld. Bij aankomst zat hier geen juiste simkaart bij zodat ik hem niet kon gebruiken. Tot 3x toe een nieuwe simkaart aangevraagd en eindelijk de goede. Ik ben 6 weken verder en kan hem eindelijk gebruiken. Hij blijkt kapot te zijn. Inkt loopt door het scherm en uiteindelijk kwam hierdoor een barst in het scherm. Ik ben 6 weken verder en na twee weken vervalt alle garantie. Ik kon hem niet gebruiken zonder simkaart??? Er word mij een verzekering aangesmeerd die ik niet wil om alles te kunnen vergoeden. Ik word naar een andere zaak gestuurd(samsung)om hem te laten maken daar moet ik er ook voor betalen. Uiteindelijk terug bij vodafone hem op laten sturen. Hij valt niet te maken, ik krijg een factuur met opstuur kosten en dat ik als een 'tegemoetkoming' 180 euro wil betalen dan krijg ik een nieuwe. De reden is dat door eigen toedoen de telefoon stuk is? Inmiddels heb ik buiten dit om een nieuw toestel gekocht. Over de klantenservice valt niet te spreken dit is uitermate slecht. Bij opzeggen van het abbonement moet ik hem afkopen. Ik wil hem alvast opzeggen eind van dit contract dat gaat ook niet dat moet via de klantenservice.... iedereen begrijpt wel dat ik blij ben als dit contract afloopt. Zoveel jaar klant en geen ene tegemoet koming. Me man zegt hem ook op. Ik hoop dat ze tevreden zijn met hun afhandeling van dit probleem en opzeggingen van klanten

  5
  Online dienstverlening: 4
  Facturering: 6
  Bereik/dekking: 5
  Prijsstelling: 5
  Klachtenafhandeling: 2
  Bestelproces: 10
  Klantenservice: 3
  Judith 29-12-2016 - 11:03

  Ik en m'n vriend zijn al jaren bij Vodafone. Zijn dit jaar nog nooit zo slecht behandeld. We hebben er allebij zoveel spijt van dat we ons abonnement hebben verlengt.ze nemen geen tijd voor je! En wordt van kasje naar de muur gestuurd. Voor vragen wordt je slecht behandeld .

  • Weet ik niet
  • Zijn er op dit moment te veel
  1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  J 23-12-2016 - 18:53

  Zijn niet in staat om nummerbehoud te realiseren. Na 2 maanden heb ik het maar opgegeven. Steeds weer een ander smoesje over technische problemen en medewerking van de oude provider. Op verzoek al vele malen opnieuw een aanvraag ingediend, maar resultaat? NIETS

  • Geen
  • Service verlenen
  2
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 4
  Facturering: 5
  Bereik/dekking: 1
  Apollo 23-12-2016 - 13:59

  Vodafone geeft verkeerde informatie in de winkel en wanneer je de klantenservice belt over de sms kosten vanuit Nederland bij red abonnementen. Een sms versturen kost vanuit Nederland 31 ct per bericht ook naar Eu. Dit geldt ook voor het Black abonnement. Dus Nederland valt bij Vodafone niet in de Eu ! Ook bellen vanuit Nl naar Eu is erg duur.

  • Leuk dat je in andere eu landen uit je bundel kan bellen, sms en en internetten zonder extra kosten.
  • Koppel hoeveelheid data los van de red abonnementen zodat je je eigen mix kan samenstellen. Ik bel bv veel vanuit nl naar de eu. Dat is erg duur met een gewoon red abonnement. Black zou wel kunnen alleen gebruik ik geen 25 gb aan data. Bovendien kost Black bijna 2,5 x zoveel als een red super abonnement. jammer.
  3
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 3
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: 3
  Bestelproces: 6
  Dekker 23-12-2016 - 12:58

  Ik heb een zakelijk abonnement en mijn voicemail werkt al ruim twee weken niet. Er wordt door Vodafone niet over gecommuniceerd. Ik moet maar raden hoe het ervoor staat. Als ik Vodafone bel wordt er gezegd...ze zijn er mee bezig...
  Ik baal dat ik als zakelijke klant geen gebruik kan maken van voicemail. Dat is toch absurd. Ik raad iedereen af een zakelijk abonnement bij Vodafone af te sluiten. Je betaald je suf voor een slechte service.

  • Communiceer als er problemen zijn met je klanten.
  • Los de mankementen op!!!
  1
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Klantenservice: 1
  c rosner 22-12-2016 - 10:18

  hele slechte klanten service,ben al een maand met ze ana het bellen en het is nog niet opgelost.
  Krijg je mail met de afsppraken die je gemaakt hebt ,komen ze ze gewoon nog niet na.
  zit nu al een maand met een abbonement waarop ik geen internet heb en niet gebeld kan worden?
  Wat heb ik aan zo een abbonement ,betaal me suf.
  Dus mijn advies ga nooit maar dan ook nooit naar vodafone

  • heb niets positiefs te melden
  • comunnicatie zo belangrijk dat kunnen jullie niet
  1
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 1
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: 1
  Wesley 21-12-2016 - 17:23

  Denk goed na voordat je met Vodafone in zee gaat. Kleine samenvatting:

  6th of October – Ordered the 32 GB Phone 7plus. I actually wanted the 128GB so I called back the next day to adjust.
  7th of October – I called with one of your colleagues. They told me they are not able to adjust this in the Vodafone system. So I needed to wait 6 weeks until my 32GB handset would arrive and then send it back.
  +/- 17 November. Send the 32Gb handset back. Needed to wait for the 128GB.
  15th of December. The phone was supposed to get delivered today. As this did not happened I chatted with Vodafone. H. apologized and ensured that the phone would get delivered the same day.
  16th of December. Phone did not get delivered so called. N. promised me the phone would get delivered in 1 hour.
  16th of December. No phone so called again. K. promised it would get delivered the same day.
  16th of December. DPD came around but did not want to leave the phone as they thought it was a swap.
  16th of December. No phone. Called again, explained entire situation again to L. L. promised delivery on Monday.
  19th of December. D. asked the same questions. Explained situation again. After an hour on the chat he advised me to call the team that could help.
  19th of December. Called N. Promised phone in an hour.
  19th of December. Called D. Another 45 minutes. D. did research and learned that the phone was send back to Vodafone.
  20-12 Spoken to escalation team. Phone got disconnected. Was hoping that A. would call me back after phone got disconnected. She did not. This phone call took 1:08 hours.
  20-12 Spoken to escalation team. C. was supposed to do research for me and call me back… Never called back but did promise 40% discount.
  20-12. Got a text message from A. She found the phone and was ensuring that it would be in my office the next day.
  21-12 Spoken to A. - Needed to explain everything again. She put me through to senior person on her team. S. would do some research and call me back. I am still waiting.
  21-12 called back myself - D. was looking in to it for me. After 60 minutes we found out that the phone is back to the warehouse where it will be repackaged and send to another customer. I asked if she could call the team and ensure this does not happen but neither her or her manager were willing to do this.
  21-12 spoken to J. – Manager. J. promised that D. would put two orders in the system. One for delivery and one for pickup. They hope to prevent me waiting another 6 weeks.
  In the meanwhile I have tried their twitter service, customer care service online, chat and complaint service. No phone, no service, no delivery, not even being contacted back.

  • Geen
  • Elke vorm van service
  Opmerking van de redactie 22-12-2016 - 08:36
  Geen (volledige) namen van medewerkers noemen aub.
  Virgy 20-12-2016 - 18:33

  Wat een vreselijke rot service
  Al tallozen telefoontje gepleegd omdat ik ongevraagd hoge rekeningen krijg
  Omdat ik op een grensgebied woon!!!
  Bij de nieuwe abonnementen kun je wel zonder hogen kosten bellen in de EU
  Maar ik moet eerst even mijn toestel afbetalen !!!
  Wat een oplichterij
  Ook ben ik 9 van de 10 keer niet te bereiken wat ontzettend veel problemen opleverd want ja iedereen met een mobiel wilt toch Goed bereikbaar zijn ??
  Maar dat snapt Vodafone niet helemaal
  Na alle extra rekeningen die ik al gehad heb
  Moet ik eerst even mijn geheel toestel afbetalen wil ik van het probleem afzijn
  En dan nog ben ik niet bereikbaar
  Belachelijk !!!!!!

  7
  Prijsstelling: 6
  Bestelproces: 8
  Facturering: 8
  Online dienstverlening: 7
  Klachtenafhandeling: 8
  Klantenservice: 7
  Bereik/dekking: 7
  Ik raad Vodafone aan
  314100211 18-12-2016 - 20:06

  Al klant sind libertel easy ongeveer 17 jaar.
  Qua bellen altijd tevreden zijn niet de goedkoopste maar wel redelijk tot goede service gehad. Als je iets aanpast gaat er vaak een kleiniheid mis dus blijf allert. Ze lossen het wel snel op.

  • Altijd zelfde qualiteit en service. Niet foutloos maar oplossings gericht.
  • Prijs je moet er zelf allert op blijven anders blijf je meer betalen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.