Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Vodafone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 7 klanten beveelt Vodafone aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vodafone

  Vodowoede 29-11-2013 - 03:53

  Vodafone= master oplichters nr.1

  Vodafone heeft mij 10gb databundel aangeboden voor dezelfde prijs van 1gb die ik had om mijn abb. te laten verlengen, dat heb ik gedaan en toen begon de ellende en zij hebben mij hard genaaid. Ik kan namelijk geen korte films meer te kijken z.a. bij Youtube ondanks dat ik 4G netwerk gebruik en een snele Iphone 5 hebt moet voor een korte video van 5min. 5 keer opladen en soms laadt niet meer op heel traag zodanig dat ik moet soms 10 min.wachten voor opladen terwijl ik voorheen met mijn oude toestel+1gb databundel en 3G netwerk kon makkelijk uren lang film kijken maar dan was ik binnen paar dagen over mijn databundel heen en extra kosten zeker. Sinds jan-2013 tot nu toe mijn iphone5 drie keer vervangen door Apple(geweldige service van Apple) omdat werd mij elke keer gezegd door de klantenservice van vodafone dat mijn toestel niet goed is, en 5 keer simkaart vervangen werkt geen meter nogsteeds slechte verbinding. Als ik andere simkaart van een andere provider gebruikt op mijn toestel dan kan ik uren lang zonder hoeft te stoppen films kijken. Mij is duidelijk geworden vodafone heeft de snelheid verlaagd zodanig dat ik die 10gb aan databundel niet kan verbruiken heel triest van een grote bedrijf als vodafone. Ik ben van plan een klacht procedeuren te starten bij de Geschillencommissie en ook schade kosten indienen want ik betaal hele jaar voor iets die ik niet hebt in dit geval datakosten.

  cristian 8-11-2013 - 19:45

  Vodafone geeft hun fouten niet toe ik krijg voor 3e keer een heel hoog rekening thuis terwijl telefoonal die tijd aan kant ligt ook krijg ik nog een hoge rekening thuis gestuurd terwijl simkaart er niet in zit en dan bel ik; nee t is geen fout bij ons en dan ben ik verplicht te betalen!

  Sandra 4-11-2013 - 17:40

  Ik heb mijn abonemnet verlengd bij vodafone, kreeg daarbij een simkaart voor mijn zoon.
  Echter, vodafony blijft mijn minderjarige zoon nu constant (let op : dagelijks, meermaals) naar dat simnummer smssen, en bellen.
  Na 3 klachten doet vodaFONY dit nog steeds en mijn zoon is inmiddels de klas al uitgestuurd omdat zijn telefoon bleef afgaan.
  Vodafony neemt de klacht naar eigen zeggen niet in behandeling en compenseert ook de overlast niet.
  Zeeeeeeeeer onklantvriendelijk, ik ga naar een andere provider !!!!

  Edwin 1-11-2013 - 23:56

  Wat een regelrechte ramp,
  In augustus online een abonnement afgesloten, maar helaas geen simkaart of iets ontvangen. Inmiddels 6 uur bellen in de wacht staan verder 14 E-mails gestuurd maar nog steeds geen antwoord of reactie van Vodafone. Gisteren zouden ze het doorgeven aan de back office, ik zou dezelfde dag nog gebeld worden. Niks ook vandaag niet nummerbehoud in augustus al aangevraagd maar Vodafone weet nu van niks !!!! Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo`n belabberde service. Ik zou graag eens een persoonlijk gesprek hebben met een manager van Vodafone . De beloftes aan de telefoon zijn niets waard en dan na ieder telefoongesprek dat "klant tevredenheidsonderzoek " Als er iemand is bij Vodafone die een abonnement kan regelen dan hoor ik het graag.

  Vodaphone gebruiker 29-10-2013 - 12:39

  VODAPHONE!!! WAT EEN ***BEDRIJF VOOR KLANTEN!
  Klantenservice van niks. Al die tijd dat ik al lid ben netjes betaald, gebeld omdat ik iets te laat was met een rekening voor een betaalafspraak en dit was zogezegd geen enkel probleem. Betaalafspraak gemaakt en netjes voldaan.
  Zie nu op de rekening van 3 maanden later dat ze me deblokkadekosten hebben berekend..dus ik gebeld en ze gaven aan dat ik helemaal geen betaalafspraak had gemaakt want er was geen notitie........ kennelijk dus mijn fout dat iemand dat daar verzuimd!!
  Op de datum van de blokkade heb ik gewoon inkomend en uitgaand gepsrekken gehad maar hun gaven aan dat de blokkade in de nacht was dus niks van gemerkt en aan de kosten doen ze helemaal niks want ze staan volledig in hun recht....... Wat een schandalig bedrijf naar klanten. Altijd netjes betaald, nooit problemen ondervonden. Bel netjes met de vraag of ik een rekening iets later kan betalen met uitleg erbij, terwijl je hun niet eens een verklaring schuldig bent en ze het waarschijnlijk ook een complete rotzorg zal zijn.

  Voor iedereen, vraag een bevestiging van je gesprekken en gemaakte afspraken zodat je ze zelf zwart op wit hebt, je kunt niet van die telefonische medewerkers uitgaan!!
  En check je dataverbruik, dat kan bij hun ook ineens wonderbaarlijk van de ene op de andere dag de lucht inschieten!

  Rien 17-10-2013 - 17:23

  Nou, ik heb net de spreekwoordelijke hoorn maar op de haak gegooid. Eerst stel je een zakelijke vraag aan de klantenservice, dan word je zonder mededeling doorverbonden met; Ja, hallo... . Sorry ik ben een klant, geen collega. Halverwege m`n vraag is de verbinding weg, (nee, ik zat niet in een tunnel, gewoon thuis).
  Toch maar weer bellen, terwijl er tegelijk een wisselgesprek binnenkomt, is een bandje van Vodafone; of ik m`n laatste gesprek wil beoordelen? Die maar onderbroken.
  Krijg na 2 minuten dezelfde dame aan de lijn op dat verschrikkelijk rumoerige callcenter van ze (echt niet normaal, een schoolkantine is er niets bij).
  Aangegeven haar net te hebben gesproken, (geen idee natuurlijk, doos), vraag weer gesteld.
  Ze ging vragen wat er fout was gegaan, zonder verder te vragen. Toen Truus2 aan de lijn, nog net niet `wat mot je`. 1e vraag van haar; wat is je nummer? Hoe zo, vraag ik? Ik heb je nummer nodig, zegt ze. Nou, mevrouwtje, jij hebt mijn nummer helemaal niet nodig, zei ik. Dus wel, anders kon ze me niet helpen.

  Maar geëindigd met de opmerking dat ik geen klant was, maar dat ook zeker zo niet ga worden.

  En natuurlijk weer het tevredenheidsonderzoek dat me terug belt.

  Wat een bedrijf, bij T-Mobile en KPN wel wat meegemaakt, maar dit slaat alles!

  Robin S 14-10-2013 - 21:20

  Na 17 jaar (!) zakelijk lid te zijn geweest met 4 abonnementen en fortuinen uitgegeven te hebben aan Vodafone. Ben ik dankzij gebrek aan werk met 3 over gestapt. 4 abbonementen á €50 in de maand + super veel extra`s waardoor ik iedere maand MINIMAAL €300 kwijt was. Alles ruim op tijd geregeld! 3 maanden, me netjes aan de opzeg termijn gehouden. Nummer behoud netjes en optijd aangevraagd. Op mijn gloednieuwe S4 krijg ik plots de melding geen verbinding met netwerk. Uren met klantenservice gebeld, door gestuurd naar mijn nieuwe provider en terug. Uiteindelijk moet mijn abbonement opnieuw geactiveerd worden. `Nee sorry in het weekend kunnen wij niks voor u doen` spoed aanvraag geregeld meteen voor maandag ochtend. Weer van het kastje naar de muur. Kwam ik uiteindelijk bij een vrouw van facturen, of ik een aangetekende brief wil sturen. Dat kan ook in een vodafonewinkel. Eenmaal daar `boeit` het de man niks en kan hij niks voor me doen. Ik zal €150 uit mijn bank moeten toveren wil ik mijn nummer kunnen behouden. Ik heb GEEN melding gehad dat mijn abonnement per acuut zou worden opgeheven. Vodafone heeft mijn nummer behoud afgewezen. Dit is een enorm belangrijk nummer. Vervolgens heb ik thuis met Vodafone Webcare @twitter gesproken. Ik moest maar weer gaan bellen. Nee dankjewel ik geef helemaal niks meer uit aan Vodafone. Verschrikkelijke service! En wat is nu de oplossing? €150, heb jij het? Dat nummer moet ik behouden, maar niet voor €150. Aangezien mijn abonnement gewoon is stopgezet zonder mijn toestemming, nummer behoud afgewezen en dan wat, de klant is toch weg laat m lekker stikken met z`n nummer. Geen enkele ster waard, na 17 jaar een grote klant kwijt.

  Robert 14-10-2013 - 19:08

  Vodafone nooit doen!!Bar slechte klantenservice en sluiten abonnementen afDie ze niet nakomen!!Don`t do vodafone

  ronald 14-10-2013 - 17:50

  Ben nu 1 jaar simyo gebruiker daarvoor 3 jaar tevreden Vodafone gebruiker. Veel negatieve reacties over Vodafone terwijl mijn ervaring juist ZEER POSITIEF is. Zelfs een keer meegemaakt dat een overmatig internet verbruik (eigen schuld) toch werd vergoed vanwege fout dat geen sms waarschuwing was verzonden en ontvangen. Maw Vodafone heeft eigen fout laten voorgaan dus TOPPIE. Vodafone is wat mij betreft een prima provider en ik zal er zeker nog eens terugkomen.

  baris71 19-9-2013 - 16:41

  Sinds 3 jaar Vodafone abonnement en simonly gebruiker uitstekende netwerk kwaliteit en klantenservice zeer netjes te woord gestaan diverse malen nu voor de 4 e verlenging gegaan goede aanbod gekregen wat Michel schrijft ben ik in hele hoop zaken mee eens tevreden klant van Vodafone 🙂🙂

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie