Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  Peter 15-12-2012 - 17:50

  Net weggejaagd door de verkoper van de Vodafoon winkel in Den Bosch. Wat een hork!

  Louis 13-12-2012 - 19:57

  Zonder mijn medeweten ongeveer 1 á 2 maand geleden overgezet van het Vodafone Z11 tarief naar het prepaidplus tarief.Ik smaak nu het genoegen om tegen astronomische tarieven te mogen bellen......35 cent per minuut en/of 23 cent per sms zijn volstrekt niet meer van deze tijd.Ik hoop dat de mensen er niet instinken.Advies: maak het beltegoed direct op, dit gaat heel snel met deze astronomische bedragen....... en koop een prepaidkaart bij Uw supermarkt of Kruidvat en betaal 12 cent per minuut en 5 cent per sms.Laat U door Vodafone geen oor aannaaien.....

  Thaha 18-11-2012 - 18:05

  Helemaal tevreden met vodafone!Heb BlackBerry blox aanstaa en dat gaat echt goed!Veder hele goede ervaringen met vodafone, en mijn broers mijn vader en moeder hebben ook vodafone. zij zijn ook tevreden!

  Fons Blommaart 14-11-2012 - 18:20

  Vandaag erachter gekomen dat mijn prepaid tegoed van 15,- gewoon vervalt als ik geen 20,- ga opwaarderen.Te zot voor woorden. Had ik maar eind aug.2012 geen 10,- maar 20,- op moeten waarden.10,- vervalt na 3 maanden20,- vervalt na 12 maanden.Voor iemand die weinig zelf belt is dit geen goede oplossing.Denk eens aan de oudere mensen die een mobiel hebben gekocht met weinig prepaid om te kunnen bellenbij een calamiteit.!Het is diefstal. En dan ook nog een dreigen dat je nummer helemaal gaat vervallen als je niet gaat opwaarderen.Dieven.................en de regels tussentijds wijzigen in eigen voordeel. Bah!!!!!!!!!!!!!!!

  Cher 31-10-2012 - 13:28

  Ben zojuist bij de Vodafone store in zoetermeer langsgeweest. Het stinkt daar onwijs, 2 man personeel helpt één klant, waardoor ik 15 minuten moet wachten. Ik ben maar weggegaan om vervolgens later terug te komen. 15 minuten later stap ik weer de vodafone store binnen, zie ik ineens 4 verkopers staan..

  Om even mijn verhaal te verduidelijken:
  Ik ben eerder bij de Vodafone store in Den Haag langsgeweest om te vragen of zij mijn online aanvraag in de winkel konden afhandelen, dit lijkt mij iets sneller en ook prettiger. Helaas kon dit niet, omdat het een aanvraag was met nummerbehoud. De verkoopster gaf wel aan, dat bij nieuwe abonnementen dit wel mogelijk was.

  Naast mijn simkaart met nummerbehoud heb ik besloten om nog een nieuwe abonnement aan te vragen. Het gaat hier om een nieuwe aansluiting. Ik heb dit op maandag 29 oktober 2012 aangevraag online aangevraagd via de website.

  Nu wilde ik vandaag mijn online aanvraag in de winkel afhandelen, maar krijg na 15 minuten wachten te horen dat dit niet mogelijk is en dat de vodafone store los staat van de online winkel. Klinkt logisch, maar de vorige keer is mij duidelijk toegezegd dat dit WEL kon. De verkoper deed alsof ik een vreemde vraag stelde en hielp mij absoluut niet verder. Dit is echt geen klantenservice, je loopt een tmobile store in en je wordt netjes gegroet en direct te woord gestaan.

  SaferSephy 26-10-2012 - 15:07

  In juni overgestapt van Telfort Particulier naar Vodafone Zakelijk, ik wacht nu al 4 maanden op m`n telefoon en het bereik is belachelijk slecht, NOOIT MEER! #vodafone #fail

  ik 20-10-2012 - 15:27

  goede service, snel te bereiken, 50 euro per abuis opgegaan aan internetkosten, krijg het hele bedrag gecrediteerd...nou top vodafone

  Gedupeerde71 22-9-2012 - 21:56

  Hallo mijn ervaring met Vodafone is dat ze een abonnement aanbieden met 800 mb internet voor weinig en vervolgens krijg je een rekening van 200 tot 300 euro voor overgebruik van internet..als je naar vodafone op de coolsingel rotterdam gaat weet het personeel niet met mensen om te gaan en loopt vervolgens weg om je alleen in de winkel te laten staan..als je vraagt om hun collega`s bij een andere vestiging te bellen weten ze het telefoonnummer niet...ik vind Vodafone zo slecht met de klanten omgaan.ik ben op Zoek naar lotgenoten die dezelfde ervaring hebben met Vodafone om samen ons beklaag te doen bij radar.....laat me gauw weten...

  Rianne 9-9-2012 - 09:34

  Ik zit nu te twijfelen of ik van vodafone moet overstappen op t-mobile. Als ik bij vodafone blijf, kan ik gratis bellen naar vodafone nummers, maar aangezien mijn familie allemaal is over gegaan op hollandsnieuwe, vraag ik mij af of dat gratis bellen nog steeds geldt. Hollandsnieuwe hoort namelijk toch ook bij vodafone?

  mjgirl 28-7-2012 - 17:08

  "zijn er mensen die een vodafone scherp abonnement hebben? Dus niet een gewoon bel/sms sim only. Wat ik namelijk wil weten is hoe vaak Vodafone eventueel reclame doorstuurt. Scherp abb. zijn goedkoper maar daar staat tegenover dat je af en toe reclame op je telefoon krijgt. Maar hoe vaak is af en toe? Wie heeft daar ervaring mee? "

  Mijn man heeft al jaren een scherp abonnement, eerst met sms maar nu alleen bellen.
  Reclame krijgt hij maar heel af en toe, het zijn meer aanbiedingen van vodafone.
  Let op dat de belminuten b.v. u belt 1 minuut en 10 seconden, afgerond worden naar 2 minuten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.