Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Vodafone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Vodafone. Is Vodafone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vodafone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Vodafone

  Carin 28-12-2011 - 14:12

  Ik bel zelf al jaren met Vodafone prepaid en ik heb nergens problemen mee.
  Het bereik is gewoon goed, tenzij je in een ondergrondse parkeergarage bent of je staat te bellen tussen hoge kantoorgebouwen. Vaak even een stukje verder lopen geeft vaak al gelijk beter bereik.
  Natuurlijk is het niet leuk als je problemen met een leverancier hebt, maar mijn persoonlijke ervaring is dat je er vaak wel samen uitkomt. Een vriendelijke houding doet vaak meer wonderen dan tekeer gaan tegen de mensen van een klantenservice.

  Ik ga nu overstappen naar een Sim Only Scherp abonnement om ietsjes voordeliger uit te zijn. Ik ga ervan uit dat alles goed zal verlopen.

  Dmr 4-12-2011 - 01:35

  Hiervoor heb ik een jaar lang bij t mobile gezeten. En zoals je kan raden wat een troep netwerk! Zeer slecht bereik/geluidskwaliteit tijdens gesprek. Over het mobiel internet van t mobile wil ik al helemaal niets zeggen.Nu zit ik 7 maanden bij Vodafone. En ik moet eerlijk zeggen dat ik tot nu toe geen enkel probleem heb gehad. Goed bereik en snel genoeg internet. Jammer dat ze wel erg duur zijn. Als ze zo duur blijven dan ben ik toch genoodzaakt om een alternatief te zoeken. Waarschijnlijl wordt het dan telfort waarmeeIk in het verleden ook goede ervaringen mee heb

  Denise 28-11-2011 - 12:24

  Ik ben vandaag overgegaan van KPN/HI naar VODAFONE.Vanochtend deed mijn abbo bij KPN het al niet meer dus ik doe mijn simkaartje van VODAFONE erin, moest ik alles opnieuw resetten omdat mijn Blackberry id en wachtwoord niet overeen kwamen en op de computer wel?!? Ik rond gezocht op google blijkt dit een probleem dat er altijd is als er over word gegaan van KPN naar VODAFONE.Ondertussen heb ik nu nog geen internet bij VODAFONE waardoor ik dus niets aan mijn blackberry heb.. Gen ping, geen twitter, geen facebook etc. En geeft mijn telefoon deze melding: `Surfen via het mobiele netwerk valt niet onder uw huidige serviceplan. Als u op internet wilt surfen, dient u Wi-Fi te gebruiken of contact op te nemen met uw serviceprovider om uw serviceplan te wijzigen.`Terwijl ik gewoon een abbonement heb met 1000 GB, Blackberry Internet en 250 eenheden voor BEL/SMS. Ik hoop dat dit snel verholpen kan worden ik ga zo contact opnemen met de winkel.Heeft iemand dit vaker gehad?

  karin 27-11-2011 - 14:19

  Heb de I phone 4S besteld via Vodafone, tel nummer had ik al. Zeggen ze eerst dat het 3 weken duurt voordat deze binnen is, bel ik na 3 weken nog eens om te vragen wat de status is. Kan ik nog eens minstens 5 weken wachten!! En daarna zouden ze de status nog niet weten!!Mijn huidige toestel heeft het sowieso al begeven, en mijn collega heeft de Iphone via T-mobile al binnen 3 weken gekregen!! Vodafone houdt klanten behoorlijk aan het (niet werkende telefoon)lijntje....

  Hans 23-10-2011 - 11:52

  Ik heb sinds eergisteren een ihone 4 besteld via Vodafone, plus een wijziging van het abonnement. Ik heb daarbij 39,50 voor 1 GB internet en 270 belminuten/sms met optie sms verdubbelaar. Hiervoor betaalde ik 25 euro voor 450 belminuten/sms. Doordat ik regelmatig sms, ging ik wel eens buiten de bundel, zodat ik wel eens meer dan 39,50 moest betalen. Lijkt voor mij nu een goede optie, omdat ik kan whats-appen. Als ik de reacties lees, vrees het ergste, bijvoorbeeld dat ik dubbele kosten moet gaan betalen, omdat mijn oude abonnement pas op 7 januari afloopt. Toch voor de zekerheid even bellen om het 1 en ander te checken 😉
  Ben benieuwd! Voorheen heb ikzelf bijna geen klachten over Vodafone gehad. Het enige is, dat ik een andere telefoon had gekregen dan voorheen besteld, maar was toch een betere versie dan ik besteld had, dus een gelukje! Hopen dat het nu wel normaal verloopt (lach mij rot als ik de Iphone 4s krijg, dan de normale 4 die ik op dit moment besteld heb). Verder heb ikzelf geen problemen gehad. Het vergt wel veel uitzoeken en blijven checken op myvodafone - account (ja gewoon gratis) om een hoop ellende te besparen of in ieder geval te minimaliseren!

  erger je rot 9-10-2011 - 11:46

  gisteren de galaxy gio gekocht prepaid simlockvrij,oude simkaartvodafone geplaatst.nieuwe opwaarderbon 30 euro.mobiel heeft vannacht standby aangestaan.vanmorgen nog 2euro over.wat doen we verkeerd??????****

  jan 6-10-2011 - 17:40

  🙁 ik heb pas een vodafone telefoon gekocht is echt asociaal wat zij doen
  dit noem ik misdaad hoe zij omgaan met klanten !!!

  Opmerking van de redactie 7-10-2011 - 09:25
  Paar uitroeptekens verwijderd
  ron karmelk 28-8-2011 - 14:44

  ik heb sinds kort een vodafone abonnement en heb in mijn omgeving geen bereik, kijk bij vodafone ,een groot drama ,dit bedrijf kan gerust als misdadig bestempeld worden dus wat je ook doet neem geen abo bij vodafone.

  willem 4-8-2011 - 14:56

  Hi,

  Ik heb 7 jaar met vodafone gebeld.
  Ja, ik ben echt heel dom...

  In het begin was je klant, nu ben je een sinaasappel die uitgeperst moet worden.

  I)abonnement
  a)eerst door ander tarief voor buiten de bundel te vragen
  b)per minuut betalen ipv per seconde
  c)allerlei soorten nummers die ook buiten je bundel vallen
  d)betalen voor helpdesk, arrogante houding

  II)prepaid
  a)prepaid bellen voorbeeld: bel een 0900 nummer voor 0,25 ct/m; dan denk je dat kost 0,30 (prepaid) + 0,25 per minuut = 0,55. Echter je betaald 0,30(prepaid) + 0,80(aan vodafone omdat het een 0900 nummer is) + 0,25 = 1,35.
  Ik moest helpdesk bellen van zilveren kruis (0900-nummer) en had net 20 euro prepaid tegoed, na 14 minuutjes bellen weg 20 euro

  Oplichters!

  Cok 24-7-2011 - 18:38

  Zover ik weet heb je Aldi Talk (medionmobile) in Nederland, Duitsland en Belgie.De Duitse simkaart bewaar ik voor als ik weer in duitsland ben. Beltegoed is één jaar geldig.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.